Eva Koreman zet Expeditie door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Koreman
Eva Koreman © Instagram

Eva Koreman deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Je zou denken dat je na een paar weken op een onbewoond eiland genoeg hebt van avonturen. Dat gold niet voor Eva: ze zette een nieuwe Expeditie op en liep voor Serious Request de blaren op haar voeten.

Serious Request is de inzamelingsactie van radiostation 3FM. Jaarlijks zamelen de dj’s geld in voor een bepaald goed doel. Mocht je niets hebben meegekregen van dit voormalig spektakel, dan is dat niet vreemd. Sinds het afscheid van het Glazen Huis (2017) is Serious Request niet meer het feestje dat het ooit was. Sterker nog: nu heeft 3FM Expeditie Eva weer nodig om aandacht te krijgen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Lifeline

Wellicht dat Eva voor de volgende editie van de Lifeline – zoals het evenement nu heet – haar okselhaar kan laten groeien om te doneren. Aan de andere kant: wanneer je van Goes (Zeeland) naar Groningen (Groningen) wandelt om geld in te zamelen voor het goede doel, dan ben je eigenlijk al op een expeditie.

Hoewel de 3FM-dj’s meer geld inzamelden dan de vorige editie, is er dus nog geen waardige opvolger gevonden voor het Glazen Huis. Met een enorm lange wandeltocht trachtte de radiozender de melodramatische mix tussen enorm veel respect voor de hongerstaking en het kleine beetje leedvermaak wegens de lijdensweg te compenseren. Nadat deze gebeurtenis voor het tweede jaar op rij volledig langs onze aandacht is geglipt, kun je wel stellen dat dit mislukt is.

(Lees verder onder de afbeelding)

Gemiste PR-kans

Je kunt overigens niet zeggen dat Eva niet goed voorbereid was. Ze begon waarschijnlijk al bij Expeditie Robinson om de aandacht op zich te vestigen. Zoals gezegd: ze krikte de waarde van okselhaar al op, maar heeft meer Expeditie-lifelines op haar kerfstok. Zo smokkelde Eva een met vitaminepillen erin, luchtte ze haar hart in de één op één sessies met de kijker én wist ze met een enorm handige ezelsbrug de aandacht voor eens en altijd op zich te vestigen.

Dat lijken allemaal schitterende sluikreclames voor haar werkelijke Expeditie. Want met een groepje BN’ers voor de camera het populairste liedje van Kinderen voor Kinderen (‘Op een onbewoond eiland’) in de praktijk brengen, verdient respect. Maar vrijwel volledig anoniem van Goes naar Groningen lopen: dát getuigt van echte klasse.

Ekte ekte medaille

Om Lifeline volgend jaar een échte levenslijn te geven, zal er wel wat anders uit de hoge hoed moeten komen. Want blaren op voeten lopen, dat doen ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ook voor een medaille.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!