Eva Jinek bevallen van zoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek bevallen

Presentatrice geeft haar eerste kind een aparte naam…

Ze kon niet wachten om haar eerste kind te ontmoeten, en nu is het moment eindelijk daar! Eva Jinek is afgelopen donderdag bevallen van Pax, een zoon. De 40-jarige presentatrice ging pas met zwangerschapsverlof tot het “echt niet meer ging”. Op haar terugkeer moeten we waarschijnlijk nog even wachten: Eva wordt pas in januari terug op de buis verwacht. Tot die tijd mag ze genieten van haar rust (en haar kind natuurlijk!). Gefeliciteerd!

Gelukkig hebben we de foto’s nog: Eva liet onlangs nog trots haar lijf zien in onderstaande fotoshoot. Zou ze die b*****s gaan missen?

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...