Eva Jinek bevallen van zoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek bevallen

Presentatrice geeft haar eerste kind een aparte naam…

Ze kon niet wachten om haar eerste kind te ontmoeten, en nu is het moment eindelijk daar! Eva Jinek is afgelopen donderdag bevallen van Pax, een zoon. De 40-jarige presentatrice ging pas met zwangerschapsverlof tot het “echt niet meer ging”. Op haar terugkeer moeten we waarschijnlijk nog even wachten: Eva wordt pas in januari terug op de buis verwacht. Tot die tijd mag ze genieten van haar rust (en haar kind natuurlijk!). Gefeliciteerd!

Gelukkig hebben we de foto’s nog: Eva liet onlangs nog trots haar lijf zien in onderstaande fotoshoot. Zou ze die gaan missen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!