Eva Jinek bevallen van zoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek bevallen

Presentatrice geeft haar eerste kind een aparte naam…

Ze kon niet wachten om haar eerste kind te ontmoeten, en nu is het moment eindelijk daar! Eva Jinek is afgelopen donderdag bevallen van Pax, een zoon. De 40-jarige presentatrice ging pas met zwangerschapsverlof tot het “echt niet meer ging”. Op haar terugkeer moeten we waarschijnlijk nog even wachten: Eva wordt pas in januari terug op de buis verwacht. Tot die tijd mag ze genieten van haar rust (en haar kind natuurlijk!). Gefeliciteerd!

Gelukkig hebben we de foto’s nog: Eva liet onlangs nog trots haar lijf zien in onderstaande fotoshoot. Zou ze die gaan missen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!