Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

De zanger mag natuurlijk meedoen aan het Eurovisie Songfestival en hij vindt dat een hele eer. Zijn hele brand is hij daarom aan het veranderen naar dat van een Eurovisie ster. En dat gaat best aardig. De nieuwste foto die hij op zijn Instagram gooide houdt al lekker mensen bezig. Maar wat betekent het allemaal. Is de naam op de stropdas van Joost, De europapa, de naam van zijn nieuwe liedje? Of is het allemaal een beetje als grapje bedoelt? Op 29 Februari gaan we het allemaal meemaken, want dan onthult Joost zijn nieuwe liedje aan de wereld. En dat kan alleen maar goed zijn.

Op 29 Februari onthult Joost Klein zijn Eurovisie liedje

Iedereen was verbaast toen Joost Klein werd gekozen om voor Nederland uit te komen op het Eurovisie Songfestival. Maar het is wel weer eindelijk een opvallende hit. We zijn als Nederland de afgelopen jaren veel te braaf gegaan en dat heb je wel gemerkt. We moeten echt wel weer even een act sturen waar je helemaal van ondersteboven gaat staan. En dat is nu precies wat Joost Klein is. Met zijn opvallende voorkomen zorgt hij ervoor dat veel landen nu al ontzettend benieuwd zijn wat hij in hemelsnaam gaat brengen. De rapper en zanger weet er in ieder geval wel een feestje van te maken. Online gaat Joost in ieder geval helemaal los.

Joost Klein en Donnie maken samen festival liedje

Natuurlijk kon Donnie niet lang ontbreken in het Eurovisie Songfestival team van Joost Klein. De rapper schrijft al jaren mee aan de leukste tracks van Joost en dus moesten ze samen wel wat verzinnen. Met zijn tweeën hebben ze ongetwijfeld iets verzonnen waar heel Nederland van versteld gaat staan. Ze kunnen waarschijnlijk op een hoop weerstand rekenen, want de muziek die ze maken is vaak alles behalve gebruikelijk. Maar dat is nou precies wat we nodig hebben om weer een keer aan de top te belanden. Met twee van dit soort helden aan het roer van het Songfestival dit jaar, kan het eigenlijk ook alleen maar goed gaan. De heren hebben er in ieder geval zin in.

Joost Klein wil het ver schoppen op het Eurovisie Songfestival

Joost Klein doet maar om één reden mee en dat is het zo ver mogelijk schoppen op het Eurovisie Songfestival. Het liefste wordt de rapper straks gewoon eerste, maar hij wil in gewoon zo hoog mogelijk eindigen. Met Joost aan het roer dit jaar, weet je in ieder geval dat Nederland iets bijzonders naar het Eurovisie Songfestival gaat sturen. Vorig jaar ging het totaal mis toen er twee artiesten gestuurd werden die te onervaren waren. Maar met Joost Klein, die de grootste podia van Nederland bespeeld alsof het niets is, hoef je daar niet bang voor te zijn. Joost gaat er hoe dan ook een echt feestje van maken. Zelfs als we niet winnen is er genoeg moois om naar uit te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.