Enorme zorgen om Maan de Steenwinkel: zangeres blijkt flink aan de drugs te zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Ze is niet meer actief op haar socials, en lijkt er op foto’s steeds slechter aan toe. Wat is er toch aan de hand met de knappe zangeres? 

Maan blijft al een hele lange tijd onder de radar en dat blijft niet onopgemerkt door het internet. Juice-koningin Yvonne Coldeweijer wist maanden geleden al een verklaring te geven voor de afwezigheid van de zangeres. Na nogmaals een hoop vragen over haar mentale gesteldheid, komt Coldeweijer opnieuw met informatie. Hoe gaat het nou echt met Maan de Steenwinkel?

Maan de Steenwinkel afwezig op sociale media

Maan’s Instagrampagina is op één laatste foto na compleet ‘leeg’. Volgens Yvonne Coldeweijer is dit een marketingstunt. In deze enige post geeft Maan aan dat ze druk bezig is met het maken van nieuwe muziek. Ze geeft echter ook aan dat ze geen festivals zal doen dit jaar. Nogal een vreemde aankondiging, vindt Coldeweijer. Ze maakte dit namelijk al eerder bekend op haar juicekanaal en dit werd ook door Maan’s management bevestigd. ‘Gebakken lucht’ noemt Yvonne het. Tenslotte vindt Coldeweijer het ‘zo 2018′ om al je foto’s te verwijderen voor wat aandacht. Waar Yvonne eerder al liet weten te twijfelen over de gemoedstoestand van Maan, ontkende Maan altijd alles. Haar volgers zouden haar moeten geloven en niet moeten luisteren naar Yvonne.

yvonne-coldeweijer-maan-de-steenkamer-over-drugsgebruik

Maan de Steenwinkel cancelt festivals om drugs te gebruiken

Hoewel Maan haar volgers laat weten dat het goed met haar gaat, lijken beelden iets anders te zeggen. Zo goed gaat het namelijk niet met Maan. Dit weet ook Yvonne te bevestigen. Volgens de juice-koningin is Maan veel aan het feesten en gebruikt ze daarnaast veel drugs. Één ding lijkt duidelijk, Maan lijkt niet meer te willen op treden. Iets dat toch enorm belangrijk blijft voor een artiest. Het vele feesten en het flinke drugsgebruik lijkt ook niet alleen te leiden tot de ‘downfall’ van haar carriere. Waar Maan eerder altijd enorm knappe verschijning was, lijkt dit nu af te nemen. Een foto die ze onlangs in haar story zette spreekt boekdelen. Op de foto lijkt ze enorm wit in haar gezicht en zou je haar gerust 10 jaar ouder schatten. Gaat het allemaal nog goed komen met de zangeres?

Maan de Steenwinkel en Golband’s Karel niet vies van een lijntje

Maan is nu al zo’n 1,5 jaar samen met Karel Gerlach van Goldband. De Nederlandse popgroep heeft het nooit onder stoelen en banken gestoken fan te zijn van een feestje. Al is dit dan nog een understatement. De mannen houden van gekke feesten en gebruiken daarbij veel verdovende drugs. Ze zijn er enorm open over en vinden het een onderdeel van hun. Ieder lid gaat op een andere manier om met hun probleem. Zo snoof Milo Driessen ooit live op stage een lijntje. Het wilde leven van Karel Gerlach lijkt in ieder geval te zijn overgewaaid op Maan. Ook Maan bekende eerder al eens geregeld drugs te gebruiken, maar toch wilde ze niet dat mensen haar ‘ up’ zouden zien. Het is te hopen dat drugs niet haar volledige carrière gaat verwoesten, want Maan is een verrijking voor de Nederlandse muziekwereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...