Emma Heesters móet het wel erg koud hebben op onbedekte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een vrouw met veel charme. Dat zie je wel op alle hete foto’s die ze maakt. Maar op deze foto, moet ze het wel koud hebben. 

Zangeres Emma Heesters is een van de populairste zangeressen van Nederland op het moment. Iedereen wil met de talentvolle blondine een samenwerking aangaan. Want alles wat Emma aanraakt wordt goud. Haar volgers roepen het al jaren: Emma is de meest getalenteerde zangeres van het land. Maar Emma is niet alleen getalenteerd. Ze is ook nog eens de zangeres met het mooiste uiterlijk van het land. En Emma houdt er van om dat ook een klein beetje te laten zien tijdens haar optredens. Er is niets mis met je een beetje verleidelijk kleden voor je publiek, vindt Emma. Daarom haalt ze altijd de meest wonderlijke pakjes tevoorschijn om haar optredens nog net even een stukje leuker te maken dan ze al zijn. Nu kan je naast Emma haar mooie stem ook genieten van Emma haar knappe lichaam. Al zijn sommige strakke pakjes een beetje bedenkelijk. Want heeft Emma het niet gewoon hartstikke koud in deze outfit?

Lees ook: Dansende Emma Heesters laat zich helemaal gaan op vergeten foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma heeft een paar gaten in haar outfit zitten

Terwijl het nog midden in de winter is, en het overal in Nederland nog bijna vriest, vindt Emma het wel een mooi moment om een flinterdunne outfit aan te trekken die ook nog eens vol met gaten lijkt te zitten. Nu staat het pakje haar natuurlijk wel geweldig, maar het kan niet zo zijn dat Emma heel comfortabel staat op te treden in haar geel-blauwe combinatie. Je krijgt zo wel veel meer van Emma te zien dan waar je als volger op hoopt, maar arme Emma moet de hele avond in de kou staan tijdens haar optreden. Gelukkig zingt Emma met genoeg passie om haar warm te houden, anders dan zou haar pakje vol gaten toch wel echt een probleem worden. Emma is al heet genoeg van zichzelf en heeft dus helemaal geen warme kleding nodig om zich te verwarmen tijdens haar optredens.

De glitterjurk van Emma Heesters

Emma heeft gelukkig nog meer pakjes in haar kast liggen, mocht het helemaal niks meer worden met deze gele gatenkaas van een outfit. Een mooi alternatief is haar glitterjurk die ze voor de feestdagen had aangeschaft. Het verhult misschien iets meer van Emma en is daarmee wellicht wat preutser, maar de bloedmooie zangeres straalt wel in het jurkje. Daarbij is het best wel een spannend kledingstuk, zeker als ze het combineert met die gevaarlijk laarsjes. Emma weet wel hoe ze zich verleidelijk moet kleden om haar publiek een beetje te vermaken. En tot nu toe gaat dat eigenlijk hartstikke goed. Émma houdt er van om iedereen optimaal te laten genieten tijdens haar optreden. En haar leuke pakjes zijn daar zeker onderdeel van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.