Emma Heesters geeft heerlijk showtje weg tijdens vakantie: haar badkleding wordt met de dag kleiner (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wat ziet Emma Heesters er toch weer geweldig uit in haar nieuwste foto’s. De blondine weet absoluut hoe ze haar fans moet vermaken. 

De blonde zangeres is momenteel op vakantie en daar lijkt een kleine trend aan de gang te zijn. De outfits van Emma worden namelijk steeds kleiner en kleiner. En dat ziet er natuurlijk ongelooflijk mooi uit. In haar kleine en strakke outfits weet Emma steeds weer de aandacht te trekken van haar volgers. Die vinden het wonderbaarlijk dat de outfits van de zangeres alsmaar kleiner en kleiner kunnen worden. Nog even en Emma heeft helemaal niets meer aan. De zangeres voelt zich zelf in ieder geval erg comfortabel in haar pakjes.

De mooie vormen van Emma Heesters

Zoals je op de foto hierboven kan bekijken, is Emma Heesters niet vies van het laten zien van een klein beetje huid. De mooie blondine is dan ook in een zonnig gebied, dus ze kan niet te warme kleding dragen. Dan raakt ze oververhit. Maar dit is natuurlijk weer de andere kant van het verhaal. Maar de outfits van Emma stoppen niet bij deze ene jurk. Nee, ze heeft nog veel meer mooie pakjes die je kan bekijken. Die heeft ze onlangs allemaal online gezet, zodat je er makkelijker van kan smullen. Zie de kleinste en meest onthullende outfits van Emma Heesters hier!

Emma Heesters weet wat ze doet met mooie outfits

De zangeres weet prima wat al die mooie pakjes doen met haar lieve fans. Maar ze lijkt het juist wel leuk te vinden om iedereens hoofd een beetje op hol te laten slaan. Emma is dan ook zeker nog niet klaar met het posten van mooie foto’s van zichzelf. De leuke zangeres is dus absoluut de moeite waard om de komende tijd in de gaten te houden. En waar doe je dat het beste? Inderdaad, op haar Instagram pagina. Daar plaatst Emma al haar beste foto’s en video’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!