Emma Heesters draagt doorzichtige badkleding op deze stoute foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke zangeres Emma Heesters heeft van haar nieuwe foto een wel heel spannend plaatje weten te maken. 

Emma Heesters ziet er spannend uit in nieuwe badkleding

zangeres Emma Heesters ziet er weer betoverend uit in haar nieuwe badkleding. De prachtige blondine is momenteel enorm aan het genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk deelt ze alle foto’s daarvan met haar volgers, zodat zij ook nog wat te genieten hebben. En dat vinden ze natuurlijk erg fijn. Emma weet met haar foto’s de meeste fans wel tevreden te stellen. De foto’s die ze nu deelt zijn ook wel heel erg spannend. Emma loopt over het strand en geniet van het prachtige uitzicht. Maar haar volgers genieten van een heel ander uitzicht, namelijk het knappe lichaam van Emma Heesters. De zangeres draagt een klein setje, wat er op de foto wel heel spannend uit ziet zo.

Lees ook: Video: Zongebruinde Emma Heesters knalt bijna uit haar badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters draagt doorzichtige badkleding

De aantrekkelijke blondine heeft een wel heel bijzonder pakje aangetrokken. Haar badkleding schijnt namelijk ok sommige plekken enorm door. Natuurlijk zijn de belangrijkste punten bedekt, maar je krijgt op de foto’s wel een hoop te zien van het aantrekkelijke lichaam van de zangeres. Met haar prachtige lijf weet Emma Heesters al haar mannelijke volgers helemaal wild te maken. Die vinden het heerlijk om te mogen kijken naar dit soort leuke plaatjes en gaan helemaal los als Emma dit soort kiekjes online zet. Emma Heesters weet ook heel erg goed wat ze bereikt met dit soort prachtige plaatjes. Ze vindt het wel leuk om haar volgers een beetje te plagen. Zeker ook omdat het van die leuke reacties onder haar foto oplevert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters maakt helemaal wild in blauw pakje

Alsof één verleidelijk badpakje niet genoeg was, heeft Emma er nog maar eentje tevoorschijn getoverd voor een mooie foto. Het lijkt wel alsof de vakantie van Emma Heesters in het teken staat van het verleiden van haar volgers. En dat lijkt haar vooralsnog ontzettend goed te lukken. Emma maakt met haar prachtige pakjes wel een bijzonder verleidelijke indruk. Je kan door de strakke en praktisch niets verhullende badkleding die ze op haar foto’s draagt, haar lichaam perfect aanschouwen. En dat zorgt er natuurlijk weer voor dat je helemaal weg kan dromen bij de foto’s van de mooie blondine.

De heerlijke vakantie van Emma Heesters houdt niet op

Het lijkt er wel op alsof er geen einde komt aan de heerlijke vakantie van Emma Heesters. De prachtige blondine maakt de ene na de andere mooie foto van zichzelf. Waarschijnlijk is Emma binnenkort weer in Nederland te vinden. De zomer is aangebroken en dus zijn er genoeg festivals en feesten waar Emma kan optreden. En daar zal de prachtige blondine waarschijnlijk geen nee tegen zeggen. Voorlopig geniet ze echter nog van haar heerlijke vakantie, waar ze haar prachtige foto’s kan maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.