Emily Ratajkowski deelt lekkerste vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Emily Ratajkowski vakantiekiekjes

Model doet geheimzinnig over Zuid-Europese vakantieplek…

Waar ze precies is wil Emily Ratajkowski duidelijk niet kwijt, maar dat ze het ontzettend naar haar zin heeft in dit vermoedelijk Zuid-Europese land is zeker! We snappen haar geheimzinnigheid wel een beetje: het model wil natuurlijk geen pottenkijkers als ze weer eens topless aan het zwembad ligt! Gelukkig mogen we via Instagram wel af en toe meegenieten via haar lekkerste vakantiefoto’s– en filmpjes…

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten