Elon Musk gaat voor Young Tony Stark

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Grimes, die ook Elon Musks vriendin is, onthulde op Instagram zwanger te zijn. Tesla-baas Musk is een übermensch die waarschijnlijk veel verwacht van zijn kroost. Kweekt hij een Young Tony Stark?

Eerste stapjes

Het is nog te vroeg om te weten of het een jongen of meisje gaat worden, maar gezien de resultaten in het verleden (zes kinderen, zes jongens), levert dit misschien wel garantie op de toekomst en gaat het gewoon weer een jongetje worden. Elon Musk wordt ook wel de real-life Iron Man genoemd met zijn serie succesvolle bedrijven en bijzondere stijl. Hij heeft zelfs korte tijd met actrice Amber Heard gedate om de vergelijking van playboy helemaal af te maken.

Maar een betere vergelijking voor Elon als vader is Tony Stark Sr. Want Elon Jr. zal zeer zeker hard klaargestoomd worden voor de toekomst en net zo’n genie worden als zijn vader. Als normale baby’s tussen de 10 en 18 maanden hun eerste stapjes zetten, zal Elon Junior een stuk sneller stappen maken. Gehesen in een Iron man-rompertje loopt hij binnen vijf maanden al over deze aardkloot. Volgens verwachting worden zijn eerste woordjes niet ‘papa’ of ‘mama’, maar ‘Mars’ en ‘Hyperloop’.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grimes (@grimes) op

Young Tony Stark

Dus als Elon Musk een Young Tony Stark op aarde wilt zetten, vallen al zijn bedrijven op hun plek. Ze zijn allemaal opgericht om een nieuw supergenie op aarde te zetten. Om een nieuw genie te kweken, heb je allereerst een enorme geldkraan nodig. Daarom zorgde Elon eerst voor miljoenen door een online betaalsysteem op te zetten met X.com en later PayPal.

Daarnaast zorgt hij ervoor dat Elon jr. supersnel naar zijn bestemmingen kan komen met een Tesla. En over een paar jaar hoeft hij niet eens te leren autorijden, want tegen de tijd dat zijn zoon een auto mag besturen, zullen alle Tesla’s wel volledig zelfrijdend zijn. En dat niet te hoeven leren, levert tijdwinst op.

Want tijd is geld en ‘efficiency is key’. En als de Tesla’s niet snel genoeg zijn, heeft hij nog een ander plan liggen. Met de Hyperloop One bouwt hij tunnels die in een vacuüm supersnelle snelheden kan afleggen. En over zelfverdediging hoeft zijn koter ook al niet na te denken. Met zijn niet-een-vlammenwerper en de ‘onverwoestbare’ Cybertruck steekt hij zijn tegenstanders gewoon in de fik of rijdt hij ze omver.

Lees verder onder de afbeelding

Tesla Cybertruck

Eindigen op Mars

Het kan ook geen toeval zijn dat de entrepreneur in november 2019 gezegd heeft over 20 jaar een leefbare stad op Mars te willen hebben staan met zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX. Als zijn vriendin toen nog niet zwanger was, waren ze het in ieder geval aan het proberen.

Wanneer zijn nog te baren koter 20 jaar is, telt Elon 66 lentes. Een prima leeftijd voor de Zuid-Afrikaanse entrepreneur om met pensioen te gaan op Mars en het stokje over te geven aan de jongere generatie. Elon is tegen die tijd niet meer op het aardse te vinden, als het aan hem ligt. Hij heeft namelijk aangegeven op Mars te willen sterven. Wat misschien als een morbide wens overkomt, maar duidelijk overeenkomt met de plannen voor zijn Young Tony Stark.

Tesla Roadster

Elon ziet namelijk op aarde de bui al hangen. Doodsbang voor Kunstmatige Intelligentie, verwacht hij vast dat de toekomst die werd voorspeld in The Terminator werkelijkheid wordt. Wat blijft er dan over dan te verkassen naar een andere aarde? Helemaal niets!

De Tesla Roadster die hij de ruimte instuurde in 2018 was helemaal geen stunt! Het was voorbereidend werk. De astronaut in die Tesla is het Iron Man-pak die zijn koter naar Mars zal brengen.

 

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten