Elise Schaap Brit Dekkert tegenover Brit Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

tijdens het 54ste Gouden Televizier-ring gebeurde er iets bijzonders. Ex-playmate Brit Dekker was een beetje aan het ronddwalen bij de rode loper om nog een leuke celebrity te scoren voor een interview. Nadat ze enkele BN’ers had gesproken liep ze Elise Schaap tegen het lijf. Elise wist overigens toen nog niet dat ze die betreffende avond de Televizier-Ster Actrice zou winnen, maar dat geheel terzijde. Voor de leken onder ons: Elise is een imitatie eindbaas. Bij Linda de Mol heeft ze een keer op de bank gezeten tijdens een aflevering van Linda’s Zomerweek. Giovanni van Bronckhorst zat toen naast haar. Je weet wel, die ene legendarische linksback van Oranje die in de halve finale van het WK 2010 met een geweldige pegel even de keeper van Uruguay voor schut zette en elke voetballiefhebber een spontaan orgasme bezorgde. Maar ook dat terzijde.

https://twitter.com/Hjalmarkem/status/1182007377593163776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182007377593163776&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.libelle.nl%2Fmensen%2Felise-schaap-imiteert-britt-dekker%2F

Mokkel-imitator-machine

We weten van Elise dat ze goed is in typetjes. Heel goed. Maxima, Chantal Janzen, Olcay Gulsen, zomaar wat mokkels uit haar repertoire. Noem het op en deze dame floept er zo een typetje uit. Ook Brit Dekker was daar van op de hoogte en kon het niet laten om even een imitatie verzoekje in te dienen bij de eindbaas zelf. Welke verzoekje ze deed? Haarzelf. Ja, Brit Dekker vroeg om een Brit Dekker imitatie. Wat er volgde was een soort van samensmelting van twee parallelle universums. Een ware brainfuck. Voordat Elise in de huid kroop van haar rol, moest ze zichtbaar even schakelen. Maar na luttele seconden kwam er al zonder enige moeite hetzelfde geluid uit haar mond als de stembanden van Brit Dekker produceren. Wat een gaaf wijf is dat toch. Hoe geniaal is dat? Stel je voor dat Elise je vriendin zou zijn. Dan heb je gewoon je eigen mokkel-imitator-machine. Een mokkel die mokkels nadoet. Dat zou een mooi kerstcadeautje zijn, niet waar?

https://www.instagram.com/p/Bti1DiCA8HD/
https://www.instagram.com/p/BxwpmLBCqRo/

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Bridget Maasland op foto gezet tijdens omkleden in zwembad

Bridget Maasland heeft weer eens een ontzettend spannende foto gedeeld met haar volgers. Maar deze keer was het een verzoekje.