EK atletiek: Femke Bol is de beste, maar Lieke Klaver is de mooiste atlete van ons land (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver is misschien niet de snelste atlete, maar zeker wel de knapste!

Atlete Lieke Klaver en Femke Bol zijn op het EK atletiek in Rome. Hier stal Femke Bol een paar dagen geleden terug de show door nog net op het nippertje een bronzen medaille binnen te halen voor haar estafette team. Hoewel Nederland een van de topfavorieten was ging het toch niet zo lekker. Lieke Klaver rende op het begin te hard, waardoor ze op het laatste niet meer snel genoeg was. Femke Bol behaalde met een fenomenale eindsprint toch nog een bronzen medaille voor haar team. Maar zij is niet de enige die de show steelt. Ook Lieke Klaver steelt de show. Zij doet dit naast de atletiekbaan ook op Instagram. De knappe atlete deelt prachtige foto’s van zichzelf. Ook heeft dit EK de kans om haar eerste individuele gouden medaille te pakken. Ze mag zich opmaken voor de finale van de 400m. Bekijk hier zelf de prachtige Instagramberichten van Lieke.

Lieke Klaver

Lieke Klaver doet alles voor de perfecte vormen

Lieke werkt enorm hard aan zichzelf in de sportschool. Ze doet werkelijk alles voor de perfecte vormen en ziet er dan ook erg atletisch en fit uit. Ze deelt regelmatig foto’s en video’s waarin ze hard aan het trainen is. Hier kunnen vooral haar mannelijke volgers wel van genieten. Het is dan ook niet zo gek dat Lieke laatst uit is geroepen tot de mooiste sportvrouw van 2024.

Meer zien van Lieke Klaver en Femke Bol op Instagram

Kan jij geen genoeg krijgen van de knappe atlete Lieke Klaver? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Zij weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen en doet dat ook vaak. Daarnaast blijf je op deze manier op de hoogte van haar sportprestaties.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de andere knappe Nederlandse atlete Femke Bol. Neem dan ook een kijkje op haar Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!