Eindelijk: Jutta Leerdam deelt weer intieme privé-foto’s met Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Jutta Leerdam iets doet, is het luisteren naar de wensen van haar fans. En ja, die krijgen natuurlijk nooit genoeg van intieme shots met vriendje Jake Paul.

Jutta Leerdam is terecht één van de grootste namen onder Nederlandse beroemdheden. En niet alleen omdat ze enorm knap is! De beeldschone blondine is natuurlijk ook een schaatsster om U tegen te zeggen én heeft een razend populair vriendje aan de haak geslagen. Logisch dus dat fans niet genoeg kunnen krijgen van haar heerlijke kiekjes achter de schermen. En wat fans vragen, daar luistert Jutta naar! Zo plaatste ze recent nog deze intieme reeks kiekjes die je mond echt doen openvallen.

Jutta Leerdam doet volgers versteld staan met doorzichtig rokje

De eerste foto van Jutta Leerdam alleen al zal je doen watertanden. De bloedhete blondine vertoeft namelijk op het zonnige Puerto Rico en kleedt zich dan natuurlijk ook naar die temperaturen. En aangezien Jutta lang en breed bewezen heeft piepkleine outfits en doorzichtige stofjes niet te schuwen levert dat de heerlijkste plaatjes op. Jutta pronkt namelijk met haar spectaculaire figuur in een zowaar doorzichtig jurkje! Het rokje hangt met een paar draadjes aan elkaar en is zó strak en zó doorschijnend dat je haar billen er gewoon doorheen ziet! Het lijkt ook nog eens alsof ze er een nat broekje, wellicht van haar zwempak, eronder draagt. En ja, dat helpt natuurlijk ook niet. Al hoor je ons absoluut niet klagen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam trekt kekke bek op foto met moeder Jake Paul

Maar Jutta Leerdam weet het plaatje compleet te maken met de heerlijk pittige pose! Zo kijkt ze namelijk op de eerste foto met een heerlijke dosis attitude over haar schouder. Jutta tuit haar lippen erbij en heeft bijna een vermakelijke blik in haar ogen. En wij snappen het wel. Jutta zal namelijk ook dondersgoed weten wat ze haar volgers aandoet met dit soort vurige foto’s. Logisch toch dat ze een klein glimlachje niet kan laten? Maar ook in de volgende foto poseert Jutta verleidelijk voor de camera. En daar moeten volgers ook even twee keer naar kijken! In een loeistrak klein jurkje schuift Jutta haar billen naar achteren en kijkt ze zwoel naar de camera, maar ze staat er niet alleen op! De moeder van Jake Paul staat namelijk met grote glimlach naast haar. Als iets bewijst dat Jutta helemaal opgenomen is in de Paul familie is dit het wel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam verleidt volgers in glimmend zwemsetje

Maar Jutta Leerdam is nog niet klaar met cadeautjes aan haar volgers geven! We worden niet alleen verwend met een heerlijk pittig kiekje net van het strand af en ook nog eens met een schoonfamilie-foto, nee… Jutta kan het namelijk niet laten haar fans ook mee te nemen tijdens haar zwemsessies! En daar trekt ze werkelijk de vurigste setjes bij aan! Dit eerste plaatje alleen al zal je hart spontaan sneller doen kloppen. Jutta pronkt namelijk met haar afgetrainde figuur in een ieniemienie glimmend zwemsetje. We durven haast niet te zeggen dat het een stofje is, het zou ook zo op haar huid gespoten kunnen zijn. Het pittige pakje laat in ieder geval niets aan de verbeelding over en zo genieten we allemaal mee van Jutta’s strakke lijf. Vriend Jake Paul lijkt er in het volgende filmpje ook zéér van te spreken. En anders wij wel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?