Eindelijk: de grappigste video’s van de start van de Summer of Love

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Summer of love is gearriveerd. Een hele zomer lang zuipen tot je er bij neervalt met alle gevolgen van dien. En de eerste video’s zijn al binnen. 

Nu alles weer mag en kan in het land zijn er weinig mensen die zich niet laten verleiden om even helemaal van het padje af te gaan. Het mag, want de Summer of Love is gearriveerd. Vernoemd naar de beroemde hippie zomers van lang geleden staat deze, nu al legendarische, zomer voor de deur. Een zomer vol experimenteren, liefde en dronken avonturen. En die begonnen gisteravond al, toen de kroegen weer tot in de late uurtjes door mochten gaan. En dat zag er ongeveer zo uit!

Lees ook: Nieuw: Too Hot to Handle seizoen 2 staat nu op Netflix

Vaccinatie bewijsje scannen en veilig naar binnen

Na het laten zien van een geldig vaccinatiebewijs mag je lekker ouderwets gaan stappen. Gelukkig voor veel jongeren vallen die QR codes online gratis te vinden, waardoor iedereen als vanouds helemaal los kan gaan. Gelukkig is het ook lekker rustig gebleven in alle uitgaansgebieden. Powned ging even langs zo’n uitgaansgebied om te kijken wat de laatste stand van zaken was. Van fake tests tot chicks versieren, het kan allemaal.

De casanova’s komen tevoorschijn

Na een behoorlijk lange corona-slaap, komen alle casanova’s van Nederland weer naar boven. Zo ook de jongen uit onderstaande video, die graag weer even de vrouwtjes wilt aaien, want hij heeft ze zo ontzettend gemist. En kan je hem eens ongelijk geven. Hij is niet de enige die lekker los gaat, al zijn dorpsgenoten doen lekker met hem mee.

Nederland komt los

Een goede aanbeveling de komende zomer is Nederland Komt Los. De nieuwe online serie van De Telegraaf waarin presentatrice Michelle Willemsen je meeneemt naar alle evenementen de komende zomer. En dat begint natuurlijk op de allereerste avond stappen.

Behalve dronken jongeren die geld op de bar kapot smijten is er natuurlijk nog een goede reden om deze video’s, of überhaupt het YouTube kanaal van De Telegraaf te volgen, en dat is Michelle zelf. de presentatrice is een aanstormend talent in de online wereld en erg leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.