Eindelijk ‘actie’ op slaapzaal Big Brother: eerste duimpje gespot!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben er een paar maanden op moeten wachten, maar er lijkt toch écht iets tussen de lakens gebeurd te zijn op de slaapzaal van Big Brother!

Hoewel het nieuwste seizoen van Big Brother iets ‘netter’ is dan zijn voorgangers, zat dit moment er toch aan te komen. Het is immers ondenkbaar dat je acht volwassenen maanden in één huis opsluit zonder enige vorm van ‘actie’ op de slaapzaal! Vanwege het nieuwe ‘duimpjes’-systeem was het sowieso niet mogelijk om deze eerste keer te missen.

Bewoners moeten verplicht hun duim opsteken vóór ze met elkaar ‘aan de slag’ gaan. Zo weet de productie dat alles met instemming van beide partijen gebeurt. Wiens duimpje stak in deze beelden kort boven de dekens uit? Die van de Nederlandse Jill Goede (22)! Zij leek na een avondje dansen en drinken bij Matt in bed te zijn beland…

Lees ook: Jill Goede verlaat Big Brother voor spoedtrip naar ziekenhuis

Jill en Matt onder de dekens in Big Brother

Hoewel de Belgen al een paar weken de lakens uitdelen, waren het de Nederlanders die als eerste tussen de lakens doken! Jill (22), die al geruime tijd in het Big Brother-huis zit, kon zich na een flinke hoeveelheid alcohol en harde muziek niet meer voor haar oerinstincten verstoppen. Ze kroop ‘stiekem’ bij Nederlander Matt in bed, puur om “te knuffelen”. Toen dat toch wel erg lang duurde, en de dekens steeds verdachter begonnen te bewegen wist de kijker eigenlijk al genoeg. Het was dus wachten op het bevestigende duimpje richting de camera. En ja hoor: daar verscheen héél voorzichtig die bevrijdende thumbs up van Jill.

Dat de jonge blondine met nieuwkomer Matt bezig was zorgde voor een schok bij de kijker: Jill, die ook al eens te zien was in het programma First Dates, leek de afgelopen weken namelijk voor Vlaming Thomas te vallen. Die keek in de nacht beteuterd toe hoe ‘zijn’ meisje weggekaapt werd door zijn Nederlandse rivaal.

Feest in Big Brother-huis: over de helft

Vergeleken met voorgaande seizoenen gedroegen de meeste Big Brother-kandidaten zich, met een paar kleine uitzonderingen, voorbeeldig. Zó voorbeeldig, dat de kijker soms klaagt over een ‘saai stel mensen’ op de livestream. Om daar eindelijk eens wat verandering in aan te brengen besloten de producenten dat het tijd was voor een feestje in het BB-huis. Aangezien de bewoners nu officieel op de helft van het Big Brother-avontuur zijn, was daar ook een mooie gelegenheid voor. Geen priklimonade, chipjes en vroeg naar bed dus, maar een échte party met een oneindige voorraad bier en een DJ.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!