Een ode aan de overleden Tiny en Lau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze waren jarenlang een van de favoriete duo’s van Nederland: Tiny en Lau. Echter komt aan al het moois een eind. Zo ook aan deze twee. De altijd slechtlachse Rotterdammer Lau overleed vorig jaar en zijn vrouw Tiny is deze week overleden. Het is dus ‘godverredomme’ hoog tijd voor een ‘best of’ van deze twee iconen. 

K*t Klere Kerssemis

Wie Tiny en Lau noemt, doet dit vaak in een adem met het K*t Kerssemis-filmpje. Deze video is met 6,5 miljoen views dan ook het meest bekeken Tiny en Lau-filmpje ooit. In de video is Lau bezig met het ophangen van kerstverlichting. En ja, dat gaat geweldig gruwelijk fout. Iets dat het ‘geduld’ van Lau overigens niet aankan, wat weer voor deze epische beelden heeft gezorgd.

Pestpleuris cassettebandje

Oh ja, dan is er ook nog de video van het kapotte cassettebandje. De reeds chagrijnige Lau wil zijn nieuwe muziekinstallatie showen. Maar – dit had je natuurlijk niet zien aankomen – hij doet ’t nie. Dat vindt Lau op zijn zachtst gezegd niet bepaald fijn.

Verrekte vishengel

Tot slot is daar een van de favoriete Tiny en Lau-video’s van velen: het verrekte vishengel-filmpje. In het kort: Lau wil vissen, maar de hengel is stuk. Vervolgens gaat Lau nietsvermoedend naar de viswinkel, waar hij erachter komt dat vrouwlief Tiny de rekening  leeg heeft getrokken met haar nieuwste aankoop. Even kijken dus.

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.

Gerelateerde berichten