Een ode aan de overleden Tiny en Lau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze waren jarenlang een van de favoriete duo’s van Nederland: Tiny en Lau. Echter komt aan al het moois een eind. Zo ook aan deze twee. De altijd slechtlachse Rotterdammer Lau overleed vorig jaar en zijn vrouw Tiny is deze week overleden. Het is dus ‘godverredomme’ hoog tijd voor een ‘best of’ van deze twee iconen. 

Klere Kerssemis

Wie Tiny en Lau noemt, doet dit vaak in een adem met het Kerssemis-filmpje. Deze video is met 6,5 miljoen views dan ook het meest bekeken Tiny en Lau-filmpje ooit. In de video is Lau bezig met het ophangen van kerstverlichting. En ja, dat gaat geweldig gruwelijk fout. Iets dat het ‘geduld’ van Lau overigens niet aankan, wat weer voor deze epische beelden heeft gezorgd.

Pestpleuris cassettebandje

Oh ja, dan is er ook nog de video van het kapotte cassettebandje. De reeds chagrijnige Lau wil zijn nieuwe muziekinstallatie showen. Maar – dit had je natuurlijk niet zien aankomen – hij doet ’t nie. Dat vindt Lau op zijn zachtst gezegd niet bepaald fijn.

Verrekte vishengel

Tot slot is daar een van de favoriete Tiny en Lau-video’s van velen: het verrekte vishengel-filmpje. In het kort: Lau wil vissen, maar de hengel is stuk. Vervolgens gaat Lau nietsvermoedend naar de viswinkel, waar hij erachter komt dat vrouwlief Tiny de rekening  leeg heeft getrokken met haar nieuwste aankoop. Even kijken dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!