Een ode aan de overleden Tiny en Lau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze waren jarenlang een van de favoriete duo’s van Nederland: Tiny en Lau. Echter komt aan al het moois een eind. Zo ook aan deze twee. De altijd slechtlachse Rotterdammer Lau overleed vorig jaar en zijn vrouw Tiny is deze week overleden. Het is dus ‘godverredomme’ hoog tijd voor een ‘best of’ van deze twee iconen. 

K*t Klere Kerssemis

Wie Tiny en Lau noemt, doet dit vaak in een adem met het K*t Kerssemis-filmpje. Deze video is met 6,5 miljoen views dan ook het meest bekeken Tiny en Lau-filmpje ooit. In de video is Lau bezig met het ophangen van kerstverlichting. En ja, dat gaat geweldig gruwelijk fout. Iets dat het ‘geduld’ van Lau overigens niet aankan, wat weer voor deze epische beelden heeft gezorgd.

Pestpleuris cassettebandje

Oh ja, dan is er ook nog de video van het kapotte cassettebandje. De reeds chagrijnige Lau wil zijn nieuwe muziekinstallatie showen. Maar – dit had je natuurlijk niet zien aankomen – hij doet ’t nie. Dat vindt Lau op zijn zachtst gezegd niet bepaald fijn.

Verrekte vishengel

Tot slot is daar een van de favoriete Tiny en Lau-video’s van velen: het verrekte vishengel-filmpje. In het kort: Lau wil vissen, maar de hengel is stuk. Vervolgens gaat Lau nietsvermoedend naar de viswinkel, waar hij erachter komt dat vrouwlief Tiny de rekening  leeg heeft getrokken met haar nieuwste aankoop. Even kijken dus.

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten