Een ode aan de overleden Tiny en Lau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze waren jarenlang een van de favoriete duo’s van Nederland: Tiny en Lau. Echter komt aan al het moois een eind. Zo ook aan deze twee. De altijd slechtlachse Rotterdammer Lau overleed vorig jaar en zijn vrouw Tiny is deze week overleden. Het is dus ‘godverredomme’ hoog tijd voor een ‘best of’ van deze twee iconen. 

Klere Kerssemis

Wie Tiny en Lau noemt, doet dit vaak in een adem met het Kerssemis-filmpje. Deze video is met 6,5 miljoen views dan ook het meest bekeken Tiny en Lau-filmpje ooit. In de video is Lau bezig met het ophangen van kerstverlichting. En ja, dat gaat geweldig gruwelijk fout. Iets dat het ‘geduld’ van Lau overigens niet aankan, wat weer voor deze epische beelden heeft gezorgd.

Pestpleuris cassettebandje

Oh ja, dan is er ook nog de video van het kapotte cassettebandje. De reeds chagrijnige Lau wil zijn nieuwe muziekinstallatie showen. Maar – dit had je natuurlijk niet zien aankomen – hij doet ’t nie. Dat vindt Lau op zijn zachtst gezegd niet bepaald fijn.

Verrekte vishengel

Tot slot is daar een van de favoriete Tiny en Lau-video’s van velen: het verrekte vishengel-filmpje. In het kort: Lau wil vissen, maar de hengel is stuk. Vervolgens gaat Lau nietsvermoedend naar de viswinkel, waar hij erachter komt dat vrouwlief Tiny de rekening  leeg heeft getrokken met haar nieuwste aankoop. Even kijken dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.