Een ode aan de overleden Tiny en Lau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze waren jarenlang een van de favoriete duo’s van Nederland: Tiny en Lau. Echter komt aan al het moois een eind. Zo ook aan deze twee. De altijd slechtlachse Rotterdammer Lau overleed vorig jaar en zijn vrouw Tiny is deze week overleden. Het is dus ‘godverredomme’ hoog tijd voor een ‘best of’ van deze twee iconen. 

K*t Klere Kerssemis

Wie Tiny en Lau noemt, doet dit vaak in een adem met het K*t Kerssemis-filmpje. Deze video is met 6,5 miljoen views dan ook het meest bekeken Tiny en Lau-filmpje ooit. In de video is Lau bezig met het ophangen van kerstverlichting. En ja, dat gaat geweldig gruwelijk fout. Iets dat het ‘geduld’ van Lau overigens niet aankan, wat weer voor deze epische beelden heeft gezorgd.

Pestpleuris cassettebandje

Oh ja, dan is er ook nog de video van het kapotte cassettebandje. De reeds chagrijnige Lau wil zijn nieuwe muziekinstallatie showen. Maar – dit had je natuurlijk niet zien aankomen – hij doet ’t nie. Dat vindt Lau op zijn zachtst gezegd niet bepaald fijn.

Verrekte vishengel

Tot slot is daar een van de favoriete Tiny en Lau-video’s van velen: het verrekte vishengel-filmpje. In het kort: Lau wil vissen, maar de hengel is stuk. Vervolgens gaat Lau nietsvermoedend naar de viswinkel, waar hij erachter komt dat vrouwlief Tiny de rekening  leeg heeft getrokken met haar nieuwste aankoop. Even kijken dus.

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!