Doutzen Kroes riskeert Instagram-verbod met controversiële foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes heeft na maanden braaf gedrag toch weer besloten om haar aluminium hoedje weer op te zetten en de gekste dingen uit te kramen.

Net als je denkt dat Doutzen weer een beetje bijgedraaid is, komt ze weer met een bizarre uitspraak aanzetten. En laat Instagram nu net zo waakzaam zijn de laatste tijd op ‘conspiracy’ denkers. Dit kan Doutzen dus nog wel eens een flink verbod opleveren als ze doorgaat met gevaarlijke uitspraken doen. Doutzen riskeert echter alles voor wat zij de waarheid vindt. Maar wat moet het model straks doen als ze niet meer op Instagram mag verschijnen?

Lees ook: Schuddende Doutzen Kroes slaat wartaal uit op vreemde foto
Doutzen geeft steun aan complotdenker op Instagram

Uit het niks komt Doutzen ineens met een gigantische ‘conspiracy-bom’ aanzetten. Ze geeft namelijk openlijk steun aan Isa Kriens. Mocht je denken ‘wie is dat eigenlijk?’ dan heb je aan een kleine blik op haar Instagram genoeg om te weten wat voor persoon ze is. Isa houdt er een nogal afwijkende kijk op dingen op na. Leukemie bestrijden zonder officiële behandeling, fel ‘nee’ roepen tegen alle vormen van coronamaatregelen en meer onorthodoxe gedachtes. Isa heeft blijkbaar na het plaatsen van al deze controversiële berichten een soort Instagram-schaduwban gekregen, waardoor ze min of meer het zwijgen wordt opgelegd. En nu brengt Doutzen haar eigen account ook in gevaar met het openlijk steunen van Isa. Als Doutzen zo door gaat dan mag ze straks niet meer op haar eigen account.

Doutzen deed net weer zo positief in haar berichten

Doutzen is al langere tijd wat ‘ruimdenkender’ dan de meeste mensen. Zo verkondigde ze tijdens de piek van de coronacrisis allerlei meningen die overeenkwamen met mensen die in de volksmond ‘gekkies’ worden genoemd. Het leverde haar weinig populariteit op. Mensen vroegen zich openlijk af wat er nu in hemelsnaam met Doutzen was gebeurt. Maar de laatste tijd leek het tij gekeerd. Doutzen deelde namelijk verbroederende, positieve berichten en leek weer een beetje op haar oude zelf. Niet voor lang blijkt nu, aangezien ze weer terug is met het steunen van mensen als Isa.
Doutzen denkt er rustig op de bank nog even over na

Of Doutzen nu echt weer terug is bij het complot denken valt nog te bezien. Maar het is sowieso duidelijk dat het supermodel niet weg is van mensen de mond snoeren. En daar heeft ze absoluut een goed punt. Want zelfs als je het niet eens bent met de mening van Doutzen, of iemand als Isa, is dat nog geen reden om hen te blokkeren. Doutzen overpeinst de hele situatie nog even vanaf haar bank en denkt rustig na over haar volgende stap. Het is in ieder geval duidelijk dat Doutzen zich niet zomaar de mond laat snoeren. Dus zelfs als ze verbannen wordt van Instagram zal ze ongetwijfeld een manier vinden om haar volgers te kunnen bereiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!