Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van House of the Dragon schoonheid Milly Alcock!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze was volgens veel kijkers dé reden dat de eerste aflevering van House of the Dragon een succes was. Van Milly Alcock kun je eindeloos genieten, zeker van haar Instagram foto’s!

Zelden werd een actrice in zo’n korte tijd zo populair! Milly Alcock is de grote ster van de nieuwe Game of Thrones spinoff; House of the Dragon. Ze speelt prinses Rhaenyra Targaryen, één van de belangrijkste personages. We zullen verder niks verklappen over de aflevering, maar van Milly laten we je graag wat meer zien!

Milly Alcock eist al tijdens première HOTD alle aandacht op

Naast dat ze een grote rol heeft, is ze natuurlijk ook een geweldige verschijning. Die combinatie zorgde ervoor dat ze tijdens de officiële première van de serie meteen de show stal. De stylisten hadden hun werk ook top gedaan. In een roségouden jurkje verscheen ze in Los Angeles op het toneel. De suggestieve blikken in het filmpje hieronder staan haar ook zeker goed. Van ons mag Milly Alcock vaker in dit jurkje vaker getoond worden!

Milly Alcock is een Instagram sensatie

Milly Alcock’s Instagram is als een verborgen schat waarvan ineens de schatkaart opduikt. Nu we weten waar we moeten zoeken vinden we een enorme hoeveelheid juwelen. We zijn niet de enige schatzoekers. Nadat de eerste aflevering op HBO Max in première ging, schoot haar aantal volgers van rond de 50.000 naar meer dan 120.000. De Australische heeft een pagina vol model-achtige foto’s. Van mooie broekpakken tot galajurken, maar zeker ook de korte topjes en strandfoto’s ontbreken niet. Het is genieten geblazen met de blondine.

De leeftijd en lengte van Milly Alcock

De meest fanatieke fans van de Game of Thrones series hebben vaak ook de boeken gelezen. House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Ice van George R.R. Martin. Echter, de showmakers houden zich soms niet heel strikt aan het verhaal van de schrijver. Eén van de veelbesproken punten is de leeftijd en lengte van het personage Rhaenyra Targaryen, gespeeld door Milly Alcock. De actrice is namelijk 22 jaar oud en is 1 meter 67 lang. In het boek is Rhaenyra pas 8 als het verhaal begint. Het lijkt dan ook niet logisch dat ze al zo lang zou zijn. De kijkers hebben vermoedelijk gekozen voor een oudere actrice omdat de hoofdrol van Rhaenyra niet gemakkelijk is om te spelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!