Dit zijn de lekkere foto’s van Hélène Hendriks tijdens topseizoen De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks kreeg vanuit alle hoeken complimenten voor haar mooie seizoen De Oranjezomer.

De Oranjezomer scoort bijzonder goed dankzij Hélène Hendriks

Hélène Hendriks weet echt wel wat ze doet als het op presentatiewerk aankomt. De verleidelijke blondine weet als geen ander hoe ze haar werk goed moet doen. En dat bleek wel bij het afgelopen seizoen van De Oranjezomer. Daar had Hélène namelijk de eer om het programma de hele zomer lang te presenteren. En eerst waren mensen daar nog niet zo zeker over, maar de knappe blondine heeft zichzelf echt wel bewezen de afgelopen maanden. Het programma werd heel erg goed bekeken en de presentatrice kreeg vanuit alle hoeken complimenten. Alleen Johan Derksen kon nog wel eens nonchalant uit de hoek komen toen hem naar zijn mening werd gevraagd. Maar de grote bromsnor daargelaten, vond eigenlijk iedereen unaniem dat Hélène Hendriks het geweldig had gedaan. Volgende keer dat De Oranjezomer terugkomt is er waarschijnlijk weer een plekje aan het hoofd van de tafel gereserveerd voor Hélène Hendriks.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks neemt afscheid van Oranjezomer in superkort jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks deelt mooiste foto’s van De Oranjezomer

Natuurlijk worden de mooiste momenten van De Oranjezomer en Hélène Hendriks nog even gedeeld op Instagram. Dat hoort er nu eenmaal bij. Het programma is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat dit het einde is voor Hélène Hendriks op televisie. In tegendeel, want de blondine is gewilder dan ooit. Op korte termijn zal Hélène Hendriks waarschijnlijk te zien zijn in Vandaag Inside. Maar daarnaast zal het niemand verbazen als Hélène binnen de kortste keren een nieuw programma onder haar vleugel heeft. De prachtige blondine is namelijk ontzettend goed in wat ze doet en dat heeft ze afgelopen zomer maar weer even mogen bewijzen.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks fantaseert over bedgeheimen van gast bij De Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks wist altijd wel een feestje ervan te maken

De meeste gasten vonden De Oranjezomer een heerlijk programma om bij aan te sluiten. De knappe blondine was altijd heel erg goed voor haar gasten. En dat was ook niet zo gek, want ook Hélène Hendriks had het tijdens de opnames van De Oranjezomer ontzettend naar haar zin. En dan is het gelijk stukken makkelijker om een leuke avond t verzorgen voor je publiek. Met haar gasten werd Hélène Hendriks altijd persoonlijk en kreeg ze het zowaar gezellig. En dat is natuurlijk wel erg de moeite waard. De aantrekkelijke blondine wist ook altijd haar gasten flink te omhelzen. Niet dat die dat erg vonden, want een omhelzing van Hélène Hendriks is natuurlijk gewoon hartstikke fijn. Daarom kwamen gasten ook zo graag terug. Die hoopte natuurlijk allemaal dat Hélène nog een keer zo’n gastvrije host zou spelen. Niet alleen de gasten van het programma wist Hélène Hendriks te bekoren. Ook de kijkers waren zeer tevreden over de manier waarop Hélène Hendriks het programma leidde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?