Dit wist je nog niet over influencer Teske de Schepper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Teske de Schepper is vooral bekend van haar YouTubekanaal waarop ze al sinds 2009 video’s maakt. Tegenwoordig legt Teske haar leven vast op YouTube door middel van vlogs. Naast het maken van video’s is ze ook zangeres. Ze schrijft haar eigen nummers. Deze nummers zijn soms ook samenwerkingen met grote artiesten. Een voorbeeld van zo’n bekende artiest is Joshua Nolet, de zanger van Chef’special. Ook heeft ze nummers uitgebracht met Paul de Munnik en Mr. Polska. Deze nummers doen het erg goed: de zangeres heeft inmiddels ook al opgetreden in onder andere een uitverkocht Paradiso en op het festival Noorderslag.

Dit is de vriend van Teske de Schepper

Teske heeft een relatie met Mert Ugurdiken, ook wel bekend op YouTube onder de naam Mertabi. Ook hij maakt al jaren video’s op YouTube en komt dan ook vaak voorbij in de vlogs van Teske. De video’s van Mert zijn wel van een heel ander genre, het zijn vooral comedy sketches. Onlangs hebben Teske en Mert hun eerste kind gekregen. Hun zoon heeft de naam Zeki Ayaz.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TESKE 🦋 (@teskedeschepper)

Teske de Schepper op jonge leeftijd succesvol

Teske is met haar leeftijd van 25 jaar een erg succesvolle vrouw. Ze is al 9 jaar bezig met haar blog, waar ze graag schrijft over alles wat haar bezig houdt. Je kan er recepten vinden, maar ook willekeurige foto’s die ze gemaakt heeft onder andere van haar geliefde katten. Naast dat ze actief is op social media heeft ze in 2020 ook haar eerste boek uitgegeven, met de titel Nachtvlinder. In het boek gaat ze op zoek naar de meest pure versie van zichzelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TESKE 🦋 (@teskedeschepper)

Teske zat in Expeditie Robinson

Teske de Schepper is ook bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson. Met haar deelname was ze de eerste online influencer in het televisieprogramma. Ze deed mee aan het programma in 2015, waar ze al als derde naar huis werd gestuurd. De influencer ging toen de strijd aan met onder andere Kim Lammers en Sandra van Nieuwland. Het seizoen werd gewonnen door weervrouw Amara Onwuka.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TESKE 🦋 (@teskedeschepper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.