Dit wist je nog niet over influencer Teske de Schepper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Teske de Schepper is vooral bekend van haar YouTubekanaal waarop ze al sinds 2009 video’s maakt. Tegenwoordig legt Teske haar leven vast op YouTube door middel van vlogs. Naast het maken van video’s is ze ook zangeres. Ze schrijft haar eigen nummers. Deze nummers zijn soms ook samenwerkingen met grote artiesten. Een voorbeeld van zo’n bekende artiest is Joshua Nolet, de zanger van Chef’special. Ook heeft ze nummers uitgebracht met Paul de Munnik en Mr. Polska. Deze nummers doen het erg goed: de zangeres heeft inmiddels ook al opgetreden in onder andere een uitverkocht Paradiso en op het festival Noorderslag.

Dit is de vriend van Teske de Schepper

Teske heeft een relatie met Mert Ugurdiken, ook wel bekend op YouTube onder de naam Mertabi. Ook hij maakt al jaren video’s op YouTube en komt dan ook vaak voorbij in de vlogs van Teske. De video’s van Mert zijn wel van een heel ander genre, het zijn vooral comedy sketches. Onlangs hebben Teske en Mert hun eerste kind gekregen. Hun zoon heeft de naam Zeki Ayaz.

Teske de Schepper op jonge leeftijd succesvol

Teske is met haar leeftijd van 25 jaar een erg succesvolle vrouw. Ze is al 9 jaar bezig met haar blog, waar ze graag schrijft over alles wat haar bezig houdt. Je kan er recepten vinden, maar ook willekeurige foto’s die ze gemaakt heeft onder andere van haar geliefde katten. Naast dat ze actief is op social media heeft ze in 2020 ook haar eerste boek uitgegeven, met de titel Nachtvlinder. In het boek gaat ze op zoek naar de meest pure versie van zichzelf.

Teske zat in Expeditie Robinson

Teske de Schepper is ook bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson. Met haar deelname was ze de eerste online influencer in het televisieprogramma. Ze deed mee aan het programma in 2015, waar ze al als derde naar huis werd gestuurd. De influencer ging toen de strijd aan met onder andere Kim Lammers en Sandra van Nieuwland. Het seizoen werd gewonnen door weervrouw Amara Onwuka.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!