DIT staat Quincy Promes te wachten als hij schuldig is aan steekpartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland zit met ingehouden adem te wachten op antwoorden: is Ajax-aanvaller Quincy Promes inderdaad schuldig? Dan staan hem enorme gevolgen te wachten!

De Nederlandse voetbalwereld is in rep en roer: Quincy Promes, één van de grootverdieners van Ajax en tevens Oranje-international, wordt verdacht van het neersteken van een familielid. De speler schijnt te zijn gearresteerd, en is inderdaad ook niet op de training bij zijn club verschenen. Wat staat Promes te wachten als hij schuldig bevonden wordt? Valentijn Driessen van de Telegraaf zette het op een rijtje…

Lees ook: Nederland loot Turkije en Noorwegen: halen we het WK wel?

Quincy Promes 4 jaar de cel in

We zijn de afgelopen jaren gewend geraakt aan topsporters die de cel in moesten, maar de handel in verboden middelen is toch zeker ’n trap lager dan een heuse steekpartij. Als Quincy Promes inderdaad schuldig bevonden wordt, staat hem een celstraf van 4 jaar te wachten. Maar dat is niet het enige gevolg van zijn vermeende misdaad…

Wat gebeurt er bij Ajax en Oranje met Promes?

Als Quincy Promes inderdaad vier jaar de cel in draait, kan Ajax of Oranje hem moeilijk opstellen. Je kunt dus verwachten dat Ajax hem in dat geval op staande voet ontslaat, en de schade dan verhaalt bij Quincy Promes zelf. Aangezien hij één van de grootverdieners is bij Ajax en de Amsterdammers hem voor meer dan 15 miljoen euro overnamen van Sevilla, zal dat niet om een kinderachtig bedragje gaan. Dan heb je niet genoeg aan een handjevol geeltjes!

Bij Oranje heb je als voetballer geen contract, je doet het voor de eer. De KNVB zal Quincy Promes dus slechts op een andere manier ‘straffen’: hij zal voor altijd verbannen worden bij Oranje, denkt Driessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!