DIT staat Quincy Promes te wachten als hij schuldig is aan steekpartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland zit met ingehouden adem te wachten op antwoorden: is Ajax-aanvaller Quincy Promes inderdaad schuldig? Dan staan hem enorme gevolgen te wachten!

De Nederlandse voetbalwereld is in rep en roer: Quincy Promes, één van de grootverdieners van Ajax en tevens Oranje-international, wordt verdacht van het neersteken van een familielid. De speler schijnt te zijn gearresteerd, en is inderdaad ook niet op de training bij zijn club verschenen. Wat staat Promes te wachten als hij schuldig bevonden wordt? Valentijn Driessen van de Telegraaf zette het op een rijtje…

Lees ook: Nederland loot Turkije en Noorwegen: halen we het WK wel?

Quincy Promes 4 jaar de cel in

We zijn de afgelopen jaren gewend geraakt aan topsporters die de cel in moesten, maar de handel in verboden middelen is toch zeker ’n trap lager dan een heuse steekpartij. Als Quincy Promes inderdaad schuldig bevonden wordt, staat hem een celstraf van 4 jaar te wachten. Maar dat is niet het enige gevolg van zijn vermeende misdaad…

Wat gebeurt er bij Ajax en Oranje met Promes?

Als Quincy Promes inderdaad vier jaar de cel in draait, kan Ajax of Oranje hem moeilijk opstellen. Je kunt dus verwachten dat Ajax hem in dat geval op staande voet ontslaat, en de schade dan verhaalt bij Quincy Promes zelf. Aangezien hij één van de grootverdieners is bij Ajax en de Amsterdammers hem voor meer dan 15 miljoen euro overnamen van Sevilla, zal dat niet om een kinderachtig bedragje gaan. Dan heb je niet genoeg aan een handjevol geeltjes!

Bij Oranje heb je als voetballer geen contract, je doet het voor de eer. De KNVB zal Quincy Promes dus slechts op een andere manier ‘straffen’: hij zal voor altijd verbannen worden bij Oranje, denkt Driessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?