Dit moet je weten over GTST-actrice Cecilia Adorée

Cecilia Adorée Actrice GTST Instagram Zangeres
Cecilia Adorée Actrice GTST Instagram Zangeres

Cecilia is een Nederlandse actrice en zangeres. Cecilia Adorée is vooral bekend bij het grote publiek door haar rol als Tiffy Koster in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast geeft de actrice ook yin-yoga lessen en heeft ze haar eigen eigen groene podcast, genaamd Klimaattherapie.

Cecilia Adorée bleek tóch zwanger

In de serie Goeden Tijden Slechte Tijden bleek Tiffy, gespeeld door Cecilia Adorée, tóch zwanger te zijn. Nadat de actrice had afgesproken draagmoeder te worden voor Lucas (Ferry Doedens) raakte ze uiteindelijk zwanger maar wilde liever zelf het kind houden. Dus verliet de actrice Meerdijk, en daarmee ook de serie. Plottwist! Cecilia Adorée kwam ineens terug als Tiffy en claimde tot ieders grote verbazing helemaal niet meer zwanger te zijn. Toen haar buik zichtbaar ging bollen bleek het allemaal één grote leugen te zijn, en kon ze niet anders dan opbiechten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Heeft Cecilia Adorée een relatie?

Veel fans van Cecilia vragen zich af of de actrice een relatie heeft. Op haar Instagram zien we geen foto’s voorbij komen met een partner maar het zou zo maar kunnen zijn dat de brunette een geheime relatie heeft. Als de actrice een foto plaatst met een onbekende man, volgt de vraag “Is dit jouw nieuwe vriend” van een volger, waarop Cecilia Adorée  duidelijkheid geeft en vertelt dat ze hem voor haar podcast heeft geïnterviewd. Wel ontvangt de dame genoeg complimenten op haar Instagram, maar of de interesse ooit ook van twee kanten kwam blijft onduidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Dit is de leeftijd van Cecilia Adorée

Cecilia Adorée werd in 1991 geboren in Wageningen. De brunette groeide op in Veenendaal en na het behalen van haar VWO begon ze haar opleiding op de Muziektheateracademie van Codarts in Rotterdam, waar ze in 2014 afstudeerde. Inmiddels is Cecilia Adorée 29 jaar oud. Ze begon in de televisiewereld met kleine gastrolletjes, waarmee ze dan steeds niet langer dan één aflevering te zien was. Nu Cecilia niet meer in Goede Tijden Slechte Tijden zit, focust zij zich vooral op haar werk als yogalerares en podcast-presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Noodgedwongen vertrek uit GTST

Cecilia Adorée speelde de rol van Tiffy Koster al sinds mei 2016, toen ze begon in spin-off Nieuwe tijden. Vanuit haar rol in die reeks stroomde ze door naar GTST. Het vertrek van Ferry Doedens kwam gedwongen vanwege zijn drugsgebruik en het niet nakomen van werkafspraken. Na 2,5 jaar de rol van Tiffy Koster te hebben vertolkt werden zij uiteindelijk samen de serie uitgeschreven. De actrice is niet heel rouwig om haar vertrek. “Omdat ik met de rol van Tiffy in mei 2016 begon en ze niet zoveel meer beleefde, vond ik nieuwe dingen gaan doen al snel helemaal prima.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelMathieu van der Poel dankt gele trui aan vriendin Roxanne Bertels
Volgend artikelHoe is het nu met zangeres Dominique van Hulst (Do)?