Dit kan niet anders! Deze BN’er zit er in het pak van de Kikker bij The Masked Singer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige BN’ers zijn niet zo goed in het verbergen van hun identiteit tijdens The Masked Singer. De Kikker heeft zichzelf dan ook direct verraden!

Deze hints verklappen de identiteit van de Kikker

De magische Kikker kwam voor het eerst het podium op tijdens de derde aflevering. Het werd direct bekend dat dit wel een volkszanger móet zijn, dat kan niet anders! Laten we starten met de hints die het panel goed raadde. De hints ‘Boot’ en ‘Langzaam’ waren correct. Het panel mocht natuurlijk ook weer vragen stellen aan deze omgetoverde prins. De kikker vertelde dat hij ontzettend veel van natuur houdt. Ook heeft hij lang geleden meegedaan aan een talentenjacht. In het introductiefilmpje komt er op een gegeven moment een bedrag voorbij: 20 euro en 8 cent. Wat dat betekent, zullen wij je uitleggen! Wij zijn ervan overtuigd te weten wie er in het magische pak van de Kikker zit verscholen.
Dit kan niet anders! Wolter Kroes is de Kikker in The Masked Singer

We weten het zeker, Wolter Kroes zit verstopt achter het masker van de Kikker! Veel mensen vonden het stemgeluid van de Kikker ook overduidelijk passen bij de Nederlandse volkszanger Wolter Kroes. We noemden net al even het bedrag €20,08. Dat viel op, want Wolter Kroes heeft natuurlijk de enorme hit Viva Hollandia gezongen. In welk jaar kwam dat nummer uit? Juist, 2008! Wolter Kroes heeft lang geleden ook meegedaan aan een talentenjacht. Als je kijkt naar zijn biografie op de webpagina van NPO Radio 5 staat: “In 1988 wint Wolter de plaatselijke talentenjacht in een discotheek in Wormerveer”. Dan zijn we er nog niet, want het panel had natuurlijk ook nog de hints ‘Boot’ en ‘Langzaam’ goed geraden. ‘Boot’ slaat natuurlijk op de vele boten die Wolter Kroes in zijn bezit heeft gehad. Op het moment heeft hij één boot op zijn naam staan. De hint ‘Langzaam’ is gewoon té duidelijk. De volkszanger bracht namelijk in 2006 een album uit met de naam Langzaam. Het kan dus niet anders dan dat Wolter Kroes verstopt zit in het pak van de Kikker!
Wolter Kroes steunt WK en goede doel met nieuw nummer

Een tijdje geleden bracht de Nederlandse volkszanger, Wolter Kroes, goed nieuws naar buiten. Hij mocht een nieuw WK nummer maken en uitbrengen. Het liedje is alleen meer dan enkel een WK nummer. Het lied heet Onze Leider en gaat over Louis Gaal al bondscoach van het Nederlands elftal. Het idee achter de singel is om alle opbrengsten te doneren aan Stichting Spieren voor Spieren. Louis van Gaal en vrouw Truus zijn daar ere-ambassadeurs van. Wolter doet dit niet alleen. Hij doet dit samen met de YouTubers van Creators FC en DJ Feierbiest, wiens identiteit nog geheim blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...