Dit is hoe ‘brave’ Britt Scholte zo gemakkelijk liegt en bedriegt in De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte staat over het algemeen bekend als een erg brave dame. Maar in De Verraders blijkt ze beter in liegen dan gedacht. 

Van actrice Britt Scholte wordt vaak gedacht dat ze een ontzettend braaf en lief dametje is. Daar blijkt sinds de start van het nieuwe seizoen van De Verraders dus helemaal niks van waar. In het spannende programma liegt en bedriegt Britt de hele boel bij elkaar. Dat moet ook wel als ze het uiteindelijk tot de zenuwslopende finale wilt schoppen. Maar weinig mensen hadden gedacht dat Britt zo goed zou zijn in het om de tuin leiden van de overige kandidaten. Britt blijkt nu de ultieme verrader te zijn.

Lees ook: Britt Scholte laat talenten zien op indringende foto
De acteertalenten van Britt worden onderschat

Wie aan Britt Scholte denkt, denkt al gauw aan haar rol in GTSTMaar wat weinig mensen weten is dat Britt veel beter kan acteren dan het gemiddelde soapserie niveau wat er in Goede Tijden, Slechte Tijden wordt behaald. Maar dat zie je over het algemeen natuurlijk niet, vanwege de verschrikkelijk geschreven dialogen en weinig tijd die de actrice heeft bij het opnemen van GTST. Maar toch kan Britt er echt wat van. Haar acteren is buitengewoon goed. En die skillset gebruikt ze nu tijdens de De Verraders. Je moet bij dit soort spelletjes altijd oppassen voor mensen die professioneel iemand anders spelen. Want hoe weet je wanneer ze dat talent wel en niet tegen je gebruiken? Dat maakt Britt gevaarlijk als verrader en dat is de reden dat Britt het erg ver gaat schoppen in het spelletje.
Britt pakt een hoofdrol in familiefilm

Niet alleen in Nederland is bekend dat Britt goed kan acteren. Ook de zuiderburen uit België hebben dat inmiddels aan den lijve ondervonden. De adembenemende actrice heeft namelijk de hoofdrol te pakken in de nieuwe Vlaams-Nederlandse familiefilm Zeppos: Het Mercatorspoor. Hoewel het nog niet de serieuze rollen zijn waar Britt op hoopt is het een mooie stap in haar carrière. Je weet nooit wanneer een partij als Netflix voor je deur staat, maar je moet wel wat kunnen laten zien als dat gebeurt. Dus elke hoofdrol die je kan bemachtigen moet je dan met beide handen aanpakken. Binnenkort is Britt dus te zien op het grote scherm. Ze deelt alvast de trailer voor haar nieuwe film.
Britt zet haar charmes in bij De Verraders

Een ander voordeel dat Britt sinds een half jaar heeft, is dat ze volledig haar charmes in de strijd kan gooien. Haar relatie is namelijk het afgelopen jaar uit gegaan. Britt en YouTuber Stefan de Vries hebben definitief een punt achter hun relatie gezet. Daarmee mag Britt weer volop flirten en haar charmes en verleidingskracht gebruiken. En in een geniepig programma als De Verraders is dat helemaal niet zo erg natuurlijk. Daar gebruik je elk middel dat je in jouw bezit hebt om te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?