Dit is de Champions League streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Champions League streaker

Kinsey Sue was hét hoogtepunt van de wedstrijd!

Allemaal die tergend saaie Champions League-finale gekeken gisteravond? Dan ben je het vast met ons eens dat die blonde rondborstige streaker hét hoogtepunt van de wedstrijd was. De camera’s van de UEFA draaiden snel weg van de schaarsgeklede dame, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

De streaker in kwestie heet Kinsey Sue, en is Instagrammodel van beroep. Omdat haar airtime gisteren abrupt ingekort werd, geven we haar hier nog even die welverdiende spotlight.

Update: Het lijkt erop dat Kinsey een ban te pakken heeft op Instagram! Ze schijnt gehacked te zijn. Gelukkig zit ze ook op Twitter!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten