Dit is de Champions League streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Champions League streaker

Kinsey Sue was hét hoogtepunt van de wedstrijd!

Allemaal die tergend saaie Champions League-finale gekeken gisteravond? Dan ben je het vast met ons eens dat die blonde rondborstige streaker hét hoogtepunt van de wedstrijd was. De camera’s van de UEFA draaiden snel weg van de schaarsgeklede dame, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

De streaker in kwestie heet Kinsey Sue, en is Instagrammodel van beroep. Omdat haar airtime gisteren abrupt ingekort werd, geven we haar hier nog even die welverdiende spotlight.

Update: Het lijkt erop dat Kinsey een ban te pakken heeft op Instagram! Ze schijnt gehacked te zijn. Gelukkig zit ze ook op Twitter!

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!