Dit is de Champions League streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Champions League streaker

Kinsey Sue was hét hoogtepunt van de wedstrijd!

Allemaal die tergend saaie Champions League-finale gekeken gisteravond? Dan ben je het vast met ons eens dat die blonde rondborstige streaker hét hoogtepunt van de wedstrijd was. De camera’s van de UEFA draaiden snel weg van de schaarsgeklede dame, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

De streaker in kwestie heet Kinsey Sue, en is Instagrammodel van beroep. Omdat haar airtime gisteren abrupt ingekort werd, geven we haar hier nog even die welverdiende spotlight.

Update: Het lijkt erop dat Kinsey een ban te pakken heeft op Instagram! Ze schijnt gehacked te zijn. Gelukkig zit ze ook op Twitter!

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.