Dit doet Roxy Dekker als de batterijen van haar satisfyer leeg zijn (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Roxy Dekker houdt haar mening niet onder stoelen of banken. Ook niet als het een gevoelig onderwerp betreft.

Roxy Dekker, de populaire zangeres, heeft haar volgers recentelijk verrast met een hilarische en onverwachte video. Wanneer er een klein beestje het huis binnensluipt, besluit Roxy dat het tijd is om op spinnenjacht te gaan, ondanks haar doodsangst voor de beestjes. Dat name een bijzondere wending aan.

Roxy Dekker is doodsbang voor spinnen

In de video, die je hier kan bekijken, zien we een doodsbange Roxy die probeert een spin uit haar huis te krijgen. Haar angst is duidelijk zichtbaar, maar dat weerhoudt haar er niet van om moedig door te zetten. Ze roept de hulp in van haar vriend Koen, maar die gooit nog even wat olie op het vuur.

Koen besluit om een grapje te maken

YouTuber Koen, die onlangs werd onthuld als de nieuwe vriend van Roxy, is blijkbaar niet altijd even behulpzaam. Terwijl Roxy hem om advies vraagt over de spin, besluit hij om haar nog even een beetje banger te maken en doet alsof er nog een spin kan zijn. De volgers van Roxy kunnen er in ieder geval wel om lachen.

De oplossing: gooi hem uit het raam

Na een paar spannende momenten slaagt Roxy erin om de spin te vangen. Nog een beetje paniek, gooit ze de spin uit het raam. De volgers van Roxy zijn erg blij met de update, maar gaan er ook lekker mee aan de haal. Ze konden het niet laten om een parodie te maken van Roxy’s avontuur. Ze grapten dat als de batterijen van haar satisfyer leeg zijn, Roxy die ook uit het raam zou gooien. Zie het filmpje hier!

Zie hier nog meer mooie foto’s van Roxy Dekker

Als je nog meer mooie foto’s van Roxy Dekker wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer leuke plaatjes staan die je even moet zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.