Dionne Stax wordt weggestuurd van podium tijdens optreden vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is weer terug in het land, maar werd meteen bij haar eerste optreden weg werd gestuurd. Dat was nogal een domper. 

De vriend van Dionne Stax is ook een bekende kop. Hij is namelijk onderdeel van dj-duo Lucas & Steve. En dat betekent dat Koningsdag voor Dionne haar vriend alleen maar in het teken staat van optredens geven. Op zich is dat niet zo erg, maar dat betekent wel dat Dionne over het algemeen niet met haar vriend Koningsdag door kan brengen. Maar dit jaar pakten ze het anders aan. Dionne was namelijk de privéchauffeur van Steve en daardoor konden ze de hele dag samen zijn. Totdat Dionne werd weggestuurd dan.

Lees ook: Dionne Stax verbaast haar volgers met schitterende foto

Dionne wordt ingezet als chauffeur

Vrolijk achter het stuur ging Dionne voor vriend Steve het hele land door. Van de ene naar de andere locatie moest Dionne rijden. Maar als tegenprestatie mocht ze wel mee naar het grote feestje waar Steve moest optreden. Ze beklom samen met hem ook het enorme podium waar hij op moest treden. Alleen dat was iets minder geslaagd.

Dionne krijgt nabrander van gemeen briefje

Ze stond rustig te luisteren naar de set van haar vriendje, toen Dionne opeens dit briefje vond. Daarop werden mensen zoals zij grof weggestuurd. Niet belangrijk genoeg voor het podium? wegwezen dan! Dat was in ieder geval de boodschap. Dionne weet gelijk weer op wat voor plek ze staat. Maar dat maakte de blondine ook niet zo heel veel uit. Ze besloot om lekker te genieten van het feestje en er niet een al te groot probleem van te maken. Ze deelde het bordje wel nog even snel op haar Instagram om te kijken wat haar volgers er nu van vonden.

Dionne maakt nog leuk filmpje van achter de schermen

Voordat Dionne van het podium werd gestuurd, maakt ze nog even een leuk filmpje van de opkomst van haar vriendje. Ze lijkt heel erg trots op hem te zijn. Dat is goed nieuws voor Steve, maar minder goed nieuws voor alle mannen die nog hoopte het hart van Dionne te kunnen veroveren. Ach ja, gelukkig mag je Dionne nog gewoon van een afstandje bewonderen op haar Instagram, waar ze continu leuke foto’s plaatst. En die foto’s liegen er niet om. Je krijgt gelijk door waarom Dionne zo geliefd is.

Dionne gaat los in publiek bij optreden vriend

Tijdens het optreden van haar vriend gaat Dionne helemaal los. Ze feest er wild op los. En dat heeft heel Nederland geweten. Dionne heeft namelijk haar prachtige feest foto’s, waarin ze de meest wilde danspasjes uitvoert, op Instagram gezet. En op die wilde foto’s lijkt ze het enorm naar haar zin te hebben. Dionne schudt wild met haar heupen heen en weer en verleidt daarmee in één beweging een heel festivalterrein. Dat is de enorme aantrekkingskracht die Dionne Stax bezit. Ze blijft dan ook een hele bijzondere dame om te aanschouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.