Dionne Stax weg bij NOS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax stopt bij NOS

Oh nee! Onze favoriete nieuwslezeres stopt met nieuwslezen!

‘Slecht’ nieuws! Dionne Stax heeft namelijk besloten vanaf dit najaar te stoppen bij de NOS. Ze gaat exclusief voor AVROTROS werken, waar ze volgend jaar een dagelijks programma op Radio 1 krijgt. Ze is naar eigen zeggen “klaar voor een nieuwe stap”.

Fans van de blonde presentatrice hoeven niet te treuren: ze ‘verdwijnt’ echt niet van je beeldscherm! Ze blijft in samenwerking met AVROTROS namelijk ook tv-programma’s maken. Zo neemt ze de presentatie van DNA Onbekend over van Caroline Tensen. Ook wordt er hevig gespeculeerd over een rol bij het Songfestival van volgend jaar…

Wat ze ook gaat doen, het wordt toch écht afkicken van die dagelijkse dosis Dionne!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.