Dionne Stax weg bij NOS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax stopt bij NOS

Oh nee! Onze favoriete nieuwslezeres stopt met nieuwslezen!

‘Slecht’ nieuws! Dionne Stax heeft namelijk besloten vanaf dit najaar te stoppen bij de NOS. Ze gaat exclusief voor AVROTROS werken, waar ze volgend jaar een dagelijks programma op Radio 1 krijgt. Ze is naar eigen zeggen “klaar voor een nieuwe stap”.

Fans van de blonde presentatrice hoeven niet te treuren: ze ‘verdwijnt’ echt niet van je beeldscherm! Ze blijft in samenwerking met AVROTROS namelijk ook tv-programma’s maken. Zo neemt ze de presentatie van DNA Onbekend over van Caroline Tensen. Ook wordt er hevig gespeculeerd over een rol bij het Songfestival van volgend jaar…

Wat ze ook gaat doen, het wordt toch écht afkicken van die dagelijkse dosis Dionne!

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!