Dionne Stax is stralende middelpunt op backstage foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax neemt ons mee backstage! De presentatrice ziet er weer schitterend uit op een nieuwe foto waarop ze zich achter de schermen klaarmaakt voor het nieuwe programma ARIA…

Presentatrice, journalist en voormalig nieuwslezer

Lila is de kleur van Dionne Stax

Je zou denken dat de meeste stylisten veel van kleuren afweten. Dionne Stax is er het levende bewijs van dat dit niet het geval is. Hoe kan het dat we de presentatrice nog (bijna) nooit in lila hebben gezien bij NOS? Het staat haar namelijk fantastisch. Op de foto, die backstage is gemaakt, draagt ze onder andere een lange lila-kleurige pantalon. Zo te zien leest ze het script voor haar rol als presentatrice alvast een beetje door, want we zien een a4tje in haar hand. Dionne neemt haar taak dus erg serieus… Ook draagt ze een wel heel kort lila topje met bloemenprint en zijn haar haren in de krul gezet!

Lees ookDionne Stax straalt eindelijk weer op deze foto van nieuw programma Droomhuis Gezocht

Dionne doet het goed, maar ARIA wat minder…

Toch valt het nieuwe programma ARIA zelf minder goed in de smaak. En dat terwijl de twee andere programma’s van Dionne Stax, DNA Onbekend en Van Onschatbare Waarde, telkens weer hoge kijkcijfers scoren. De avond waarop ARIA wordt uitgezonden scoren Expeditie Robinson en Miljoenenjacht een stuk beter. De kijkers zullen op de zondagavond wel meer behoefte aan wat actie hebben in plaats van opera.

Nog meer backstage kiekjes van Dionne Stax

Al eerder werd Dionne Stax mooi aangekleed door de styliste van het opera programma. De keer ervoor poseerde de presentatrice voor de camper, waar ze backstage wéér haar script doorlas. Dionne droeg voor de tweede aflevering van het programma een strakke zwarte rok met een witte rand. Ze droeg er zwarte hoge hakken onder en daarop een kort blauw topje. Ook op deze foto van de presentatrice verschijnen veel positieve reacties. Wat ons betreft mag de styliste van Dionne Stax elke week een foto plaatsen van Dionne’s look. Dan zijn we al mentaal voorbereid op hoe oogverblindend Dionne er uit gaat zien op de zondagavond!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!