Dionne Stax deelt foto van zeer belangrijk dun bandje om haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft weer een bijzonder prestatie behaald. En daar deelt ze nu heel erg trots het resultaat van. 

Knappe blondine Dionne Stax haalt bijzonder bandje om pols

De prachtige presentatrice Dionne Stax heeft een heel bijzonder bandje gehaald voor om haar pols. Het bandje kreeg ze namelijk als bewijs dat ze meedoet aan de Nijmeegse Vierdaagse. De komende vier dagen zijn Dionne en het gele bandje onafscheidelijk. Nu zal de prachtige blondine wel genoeg mooie beelden van zichzelf in haar strakke sportpakje delen de komende dagen om haar volgers een beetje blij te maken. En dat is natuurlijk geen straf om naar te hoeven kijken. Dionne Stax ziet er in haar prachtige outfit natuurlijk heerlijk uit. Dionne gaat de komende vier dagen heerlijk de wandel inzetten en deelt de mooiste momenten dan met haar fans.

Lees ook: Video: Dionne Stax laat topje van haar schouder glijden tijdens fotoshoot
Dionne Stax beschermt zich goed tegen de zon

Als je de Vierdaagse loopt, dan zijn er een aantal dingen waar je goed rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste daarvan is de zon. Je wilt natuurlijk niet verbranden of plotseling in de zon kijken, of door de zon niks meer zien en dan ergens over struikelen. Dionne heeft voor dat laatste in ieder geval wat slims bedacht. Ze draagt een enorme zonnebril op haar hoofd, zodat ze altijd goed voor zich uit kan kijken. Dat is ook wel nodig, want anders raakt Dionne onderweg nog verblind door de heftige zon. Nu is Dionne helemaal voorbereid om de Vierdaagse te ondergaan.

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat losgeknoopte blouse van haar schouder vallen
Dionne Stax heeft uitgebreide ervaring met de Vierdaagse

Het is zeker niet de eerst keer dat Dionne Stax de moeilijke toch van de Vierdaagse maakt. De blondine vindt het heerlijk om eraan mee te doen en kijkt er al het hele jaar naar uit. Natuurlijk zit ze nu nog vol goede moed, maar aan het einde van de rit is ze waarschijnlijk helemaal gesloopt. Hopelijk staat ze dan ook met net zo’n glimlach op de foto als vorig jaar, zoals je op de foto hierboven kan zien. Dionne haar positieve energie zal ook zeker wat doen voor de andere mensen die meelopen in de Vierdaagse. Die raken toch een beetje extra gemotiveerd door de houding van Dionne.

Dionne weet andere wandelaars sneller te laten gaan

De aantrekkelijke blondine heeft een versnellend effect op de andere wandelaars in de Vierdaagse. Als Dionne namelijk voor je loopt, dan wil je daar zo lang mogelijk achteraan blijven lopen. Dat is namelijk een zeer mooi uitzicht om te hebben tijdens zo’n wandeltocht. Dat betekent wel dat je het tempo van Dionne Stax moet bijhouden. En dus zullen sommige wandelaars flink door moeten lopen om in de buurt van de prachtige blondine te blijven. Zo weet Dionne Stax het gemiddelde tempo tijdens de Vierdaagse toch even omhoog te krikken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!