Dionne Stax deelt foto van zeer belangrijk dun bandje om haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft weer een bijzonder prestatie behaald. En daar deelt ze nu heel erg trots het resultaat van. 

Knappe blondine Dionne Stax haalt bijzonder bandje om pols

De prachtige presentatrice Dionne Stax heeft een heel bijzonder bandje gehaald voor om haar pols. Het bandje kreeg ze namelijk als bewijs dat ze meedoet aan de Nijmeegse Vierdaagse. De komende vier dagen zijn Dionne en het gele bandje onafscheidelijk. Nu zal de prachtige blondine wel genoeg mooie beelden van zichzelf in haar strakke sportpakje delen de komende dagen om haar volgers een beetje blij te maken. En dat is natuurlijk geen straf om naar te hoeven kijken. Dionne Stax ziet er in haar prachtige outfit natuurlijk heerlijk uit. Dionne gaat de komende vier dagen heerlijk de wandel inzetten en deelt de mooiste momenten dan met haar fans.

Lees ook: Video: Dionne Stax laat topje van haar schouder glijden tijdens fotoshoot

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax beschermt zich goed tegen de zon

Als je de Vierdaagse loopt, dan zijn er een aantal dingen waar je goed rekening mee moet houden. Een van de belangrijkste daarvan is de zon. Je wilt natuurlijk niet verbranden of plotseling in de zon kijken, of door de zon niks meer zien en dan ergens over struikelen. Dionne heeft voor dat laatste in ieder geval wat slims bedacht. Ze draagt een enorme zonnebril op haar hoofd, zodat ze altijd goed voor zich uit kan kijken. Dat is ook wel nodig, want anders raakt Dionne onderweg nog verblind door de heftige zon. Nu is Dionne helemaal voorbereid om de Vierdaagse te ondergaan.

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat losgeknoopte blouse van haar schouder vallen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax heeft uitgebreide ervaring met de Vierdaagse

Het is zeker niet de eerst keer dat Dionne Stax de moeilijke toch van de Vierdaagse maakt. De blondine vindt het heerlijk om eraan mee te doen en kijkt er al het hele jaar naar uit. Natuurlijk zit ze nu nog vol goede moed, maar aan het einde van de rit is ze waarschijnlijk helemaal gesloopt. Hopelijk staat ze dan ook met net zo’n glimlach op de foto als vorig jaar, zoals je op de foto hierboven kan zien. Dionne haar positieve energie zal ook zeker wat doen voor de andere mensen die meelopen in de Vierdaagse. Die raken toch een beetje extra gemotiveerd door de houding van Dionne.

Dionne weet andere wandelaars sneller te laten gaan

De aantrekkelijke blondine heeft een versnellend effect op de andere wandelaars in de Vierdaagse. Als Dionne namelijk voor je loopt, dan wil je daar zo lang mogelijk achteraan blijven lopen. Dat is namelijk een zeer mooi uitzicht om te hebben tijdens zo’n wandeltocht. Dat betekent wel dat je het tempo van Dionne Stax moet bijhouden. En dus zullen sommige wandelaars flink door moeten lopen om in de buurt van de prachtige blondine te blijven. Zo weet Dionne Stax het gemiddelde tempo tijdens de Vierdaagse toch even omhoog te krikken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?