Dilan Yesilgöz deelt innige foto met nieuwe vriend die erg op Geert Wilders lijkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz heeft een nieuw vriendje. Dat haar kersverse liefde een tikkeltje op haar collega Geert Wilders lijkt is op z’n minst opvallend te noemen!

Dilan Yesilgöz is de laatste tijd natuurlijk erg druk geweest met het kabinet invullen met de rest van de politici. Dus ze heeft wel even wat afleiding nodig laat ze weten op haar Instagram. En dat heeft ze zeker, met haar ‘nieuwe vriend.’

Gezinsuitbreiding voor Dilan Yesilgöz

Zo’n vrolijke puppy leidt Yesilgöz hopelijk een beetje af van alle stress rondom het nieuwe kabinet. Ze lijkt in ieder geval al helemaal verliefd op het harige beest. Ze noemt ‘m haar ‘nieuwe vriend’. Toch valt één detail op bij de volgers van Dilan. Ze vinden het hondje stiekem best een beetje op Geert Wilders lijken met die blonde lokken! Aangezien Dilan de komende jaren behoorlijk innig samen moet gaan werken met Wilders, neemt ze haar werk op deze manier ook mee naar huis!

Bekijk zelf die nieuwe vriend van Dilan hier!

Dilan Yesilgoz hond

Dilan Yesilgöz is snel opgeklommen

Vanaf Oktober 2017, tijdens het kabinet Rutte was Dilan Yesilgöz woordvoerder van klimaat, energie en gaswinning. Zij hield zich bezig met het klimaatakkoord en de klimaatwet. Ook zette ze als woordvoerder, namens de VVD kernenergie op de agenda. In 2019 werd ze de woordvoerder van justitie en veiligheid. Zij kwam met het idee om alleen nog siervuurwerk toe te staan. Hier was eerst nog trammelant over, maar de partij kwam toch tot een akkoord. In 2022 werd ze officieel minister van van justitie en veiligheid. Na de val van het kabinet met Rutte, stelde Dilan zich kandidaat om hem op te volgen. Hier kreeg Geert Wilders de meeste stemmen.

Meer zien van Dilan Yesilgöz

Wil je nou meer zien van Dilan Yesilgöz? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier bijna elke dag wel een bericht. Dit kan over het actuele nieuws zijn, een update in haar leven of gewoon een leuk kiekje van haar met haar hond of vriend. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen en goed op de hoogte te blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!