Deze zomerse foto’s van Marieke Elsinga maken jou blij!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga houdt van de zomer. Want in de zomer kan ze namelijk haar meest verleidelijke outfits aan!

De zon begint weer vroeger onder te gaan, de wind wordt guurder en de pepernoten liggen in de supermarkt. Het mag duidelijk zijn, de zomer is voorbij. En daar wordt niemand blij van. Waar je wel blij van wordt? Nog een keer kijken naar deze zomerse foto’s van Marieke Elsinga is beeldschone keukenprinses in Instagram foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is back in black

Het gebeurt niet vaak dat Marieke iets donkers aantrekt. De presentatrice is over het algemeen een erg vrolijk type en kiest kleding uit die daar bij past. Van witte topjes en hemdjes tot mooi gekleurde en fleurige rokjes en jurkjes. Maar eens in de zoveel tijd, dan gaat ze voor iets elegant zwarts, zoals haar zomerse jurk van de volgende foto. In de volle zon laat Marieke trots haar verleidelijke jurk aan iedereen op Instagram zien. En geef haar eens ongelijk. Het zou misdadig zijn van Marieke om deze zwoele look voor haarzelf te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een wandeling door de wijnvelden met Marieke

Marieke is ook erg verleidelijk zonder een spannende jurk. Dat blijkt wel uit de foto’s die ze maakte tijdens een leuke wandeling door een wijnveld. Haar vrolijke lach, mooi lange benen en witte topje vormen een geweldige combinatie. Marieke ziet er beeldschoon uit tijdens haar  zonnige wandeling. Het enige wat nog beter zou zijn is wanneer Marieke niet een zonnig wijnveld had uitgekozen voor haar wandeling, maar een ommetje naar jouw achtertuin had gemaakt. Maar verder valt er weinig te klagen met zulke leuke foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Ook in lange broek kan je genieten van Marieke

Maar Marieke is gelukkig niet alleen prachtig in een jurkje, rokje of in shorts. De presentatrice ziet er ook bloedmooi uit in een langere broek. Ze combineert haar strakke spijkerbroeken vaak met nog strakkere shirtjes, hemden en topjes om haar prachtige figuur goed uit te laten komen. Tegen die killer combo kan geen jurkje op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is de vrolijkste vrouw van Nederland

Van Marieke haar foto’s wordt je dus vele malen vrolijker. Daarom is het ook fijn dat ze de afgelopen zomer zoveel op social media heeft gezeten. Dat is ook niet gek, Marieke houdt er namelijk van om in contact te zijn met haar fans. Daar krijgt ze energie van. Niet dat Marieke dat nodig heeft. Ze is al de vrolijkste presentatrice van Nederland. Marieke met haar prachtige lach lijken altijd te stralen van geluk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.