Deze sportvrouwen mogen weer aan de slag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij gewone stervelingen moeten nog even wachten tot we Lieke en Sanne Wevers, Nadine Visser, Dafne Schippers en anderen in actie kunnen zien. Deze professionele atleten mogen zelf wél weer aan de slag. Mark Rutte verloste ze tijdens de laatste persconferentie uit hun lijden.

Doodnerveus zaten ze gisteren voor de buis: onze topsporters. Geeft Mark Rutte groen licht? Mogen ze weer? Gelukkig wel! De eerste stap richting topsport op tv is gezet. Nadine Visser, Sanne Wevers, Dafne Schippers en andere werkloze atleten kunnen die zelfgebouwde hordes, brug met ongelijke liggers, sprintbaan en evenwichtsbalk in de achtertuin slopen. Atletiekbanen, trainingsvelden en sporthallen openen hun deuren namelijk weer voor deze vrouwen!

Lees meer: Waarom sloeg Mark Rutte journalist niet op zijn bek?

Nadine Visser

Onderstaand filmpje laat zien hoe hordeloopster Nadine Visser tot nu toe fit wist te blijven. Maar om écht weer met haar lievelingssport bezig te kunnen heeft deze blondine natuurlijk een lange oranje baan met witte hekjes nodig. En die bouw je niet zomaar na in je woonkamer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Lieke en Sanne Wevers

Turnzusjes Lieke Wevers en Sanne Wevers begonnen ook aardig gek te worden zonder turnhal. Die zwier-en zwaaitoestellen zijn peperduur, dus onmogelijk om thuis te laten bezorgen. Als je bij gebrek aan beter zelfs 1,5-meter-workouts met Arie Boomsma gaat plannen, weet je dat het crisis is. Gelukkig mogen de zusjes weer écht turnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Wevers (@liekewevers) op

Dafne Schippers

Hoewel sprinters vooral hun spieren in shape moeten houden, en best een tijdje zonder atletiekbaan kunnen, gaat het natuurlijk jeuken als je lang die spikes niet heb mogen onderbinden. Dafne Schippers is in de tussentijd nóg gespierder geworden, en mag die vers opgepompte kabels nu eindelijk weer uittesten op een échte sprintbaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dafne Schippers (@dafne_schippers) op

Lieke Martens

Tot nu toe bleef het voor Lieke Martens vooral bij ‘huiskamerworstelen’ met haar vriend Benjamin van Leer. Maar het duurste thuisfitnessmateriaal haalt het natuurlijk niet bij een vers gemaaid grasveld, een leren knikker en ’n paar doelpalen. Dat kan onze beste voetbalster nu zelfs samen met haar mannetje doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.