Deze sportvrouwen mogen weer aan de slag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij gewone stervelingen moeten nog even wachten tot we Lieke en Sanne Wevers, Nadine Visser, Dafne Schippers en anderen in actie kunnen zien. Deze professionele atleten mogen zelf wél weer aan de slag. Mark Rutte verloste ze tijdens de laatste persconferentie uit hun lijden.

Doodnerveus zaten ze gisteren voor de buis: onze topsporters. Geeft Mark Rutte groen licht? Mogen ze weer? Gelukkig wel! De eerste stap richting topsport op tv is gezet. Nadine Visser, Sanne Wevers, Dafne Schippers en andere werkloze atleten kunnen die zelfgebouwde hordes, brug met ongelijke liggers, sprintbaan en evenwichtsbalk in de achtertuin slopen. Atletiekbanen, trainingsvelden en sporthallen openen hun deuren namelijk weer voor deze vrouwen!

Lees meer: Waarom sloeg Mark Rutte journalist niet op zijn bek?

Nadine Visser

Onderstaand filmpje laat zien hoe hordeloopster Nadine Visser tot nu toe fit wist te blijven. Maar om écht weer met haar lievelingssport bezig te kunnen heeft deze blondine natuurlijk een lange oranje baan met witte hekjes nodig. En die bouw je niet zomaar na in je woonkamer.

Lieke en Sanne Wevers

Turnzusjes Lieke Wevers en Sanne Wevers begonnen ook aardig gek te worden zonder turnhal. Die zwier-en zwaaitoestellen zijn peperduur, dus onmogelijk om thuis te laten bezorgen. Als je bij gebrek aan beter zelfs 1,5-meter-workouts met Arie Boomsma gaat plannen, weet je dat het crisis is. Gelukkig mogen de zusjes weer écht turnen!

Dafne Schippers

Hoewel sprinters vooral hun spieren in shape moeten houden, en best een tijdje zonder atletiekbaan kunnen, gaat het natuurlijk jeuken als je lang die spikes niet heb mogen onderbinden. Dafne Schippers is in de tussentijd nóg gespierder geworden, en mag die vers opgepompte kabels nu eindelijk weer uittesten op een échte sprintbaan.

Lieke Martens

Tot nu toe bleef het voor Lieke Martens vooral bij ‘huiskamerworstelen’ met haar vriend Benjamin van Leer. Maar het duurste thuisfitnessmateriaal haalt het natuurlijk niet bij een vers gemaaid grasveld, een leren knikker en ’n paar doelpalen. Dat kan onze beste voetbalster nu zelfs samen met haar mannetje doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?