Deze sportvrouwen mogen weer aan de slag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij gewone stervelingen moeten nog even wachten tot we Lieke en Sanne Wevers, Nadine Visser, Dafne Schippers en anderen in actie kunnen zien. Deze professionele atleten mogen zelf wél weer aan de slag. Mark Rutte verloste ze tijdens de laatste persconferentie uit hun lijden.

Doodnerveus zaten ze gisteren voor de buis: onze topsporters. Geeft Mark Rutte groen licht? Mogen ze weer? Gelukkig wel! De eerste stap richting topsport op tv is gezet. Nadine Visser, Sanne Wevers, Dafne Schippers en andere werkloze atleten kunnen die zelfgebouwde hordes, brug met ongelijke liggers, sprintbaan en evenwichtsbalk in de achtertuin slopen. Atletiekbanen, trainingsvelden en sporthallen openen hun deuren namelijk weer voor deze vrouwen!

Lees meer: Waarom sloeg Mark Rutte journalist niet op zijn bek?

Nadine Visser

Onderstaand filmpje laat zien hoe hordeloopster Nadine Visser tot nu toe fit wist te blijven. Maar om écht weer met haar lievelingssport bezig te kunnen heeft deze blondine natuurlijk een lange oranje baan met witte hekjes nodig. En die bouw je niet zomaar na in je woonkamer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Lieke en Sanne Wevers

Turnzusjes Lieke Wevers en Sanne Wevers begonnen ook aardig gek te worden zonder turnhal. Die zwier-en zwaaitoestellen zijn peperduur, dus onmogelijk om thuis te laten bezorgen. Als je bij gebrek aan beter zelfs 1,5-meter-workouts met Arie Boomsma gaat plannen, weet je dat het crisis is. Gelukkig mogen de zusjes weer écht turnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Wevers (@liekewevers) op

Dafne Schippers

Hoewel sprinters vooral hun spieren in shape moeten houden, en best een tijdje zonder atletiekbaan kunnen, gaat het natuurlijk jeuken als je lang die spikes niet heb mogen onderbinden. Dafne Schippers is in de tussentijd nóg gespierder geworden, en mag die vers opgepompte kabels nu eindelijk weer uittesten op een échte sprintbaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dafne Schippers (@dafne_schippers) op

Lieke Martens

Tot nu toe bleef het voor Lieke Martens vooral bij ‘huiskamerworstelen’ met haar vriend Benjamin van Leer. Maar het duurste thuisfitnessmateriaal haalt het natuurlijk niet bij een vers gemaaid grasveld, een leren knikker en ’n paar doelpalen. Dat kan onze beste voetbalster nu zelfs samen met haar mannetje doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten