Deze GTST-sterren stralen weer in nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover! Een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur. En deze prachtige sterren staan weer klaar om te stralen. 

De kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden kregen een zware cliffhanger te verduren net voor de zomer. Want hoe loopt het af met de neergestoken Ilyas, gespeeld door Hamza Othman? Hoewel deze vraag misschien het meeste op iedereens lippen brand is het natuurlijk erg spannend wat de schrijvers van de langstlopende soapserie van Nederland voor de rest van de personages in petto hebben. De volgende actrices zijn in ieder geval weer van de partij om te stralen in het nieuwe seizoen van GTST

Lees ook: Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet
Babette van Veen is weer van de partij

Natuurlijk kan niemand minder dan Babette van Veen niet ontbreken in het nieuwste seizoen van GTST. Babette draait al enige tijd mee in de soapwereld, die voor de beeldschone blondine geen geheimen meer bevat. Ook in seizoen 32 van de langstlopende soap van Nederland staat Babette weer klaar om te mogen shinen. Babette is een van de mooiste vrouwen op de Nederlandse televisie momenteel, dus nog een seizoen van haar kunnen genieten is absoluut geen straf.

Bertrie Wieringa als gevaarlijke redhead

Ook actrice Bertrie Wieringa heeft zich ook weer bij de cast gevoegd dit seizoen. De verleidelijke redhead speelt de relatieve nieuwkomer Shanti, die al diepgeworteld zit in het drama van Meerdijk. Wat Shanti dit seizoen allemaal te wachten staat is nog niet bekend, maar meer Bertrie is nooit verkeerd.
Tamara Brinkman is geen onbekende in de soapwereld

De familie Verduyn heeft vrij recent zijn intreden genomen in Meerdijk, met moeder Saskia, gespeeld door de bloedmooie Tamara Brinkman, als hoofd van de familie. Het is echter niet de eerste keer dat Tamara zich bij de cast van GTST voegt. In 2009 nam de actrice tijdelijk de rol van Charlie Fischer over van een herstellende Lieke van Lexmond. Na twee weken kon Lieke de rol weer op zich nemen en was Tamara’s Goede Tijden, Slechte Tijden debuut alweer voorbij.
De beeldschone Sophie Bouquet maakt GTST compleet

De prachtige Sophie Bouquet is sinds 2019 te zien in Goede tijden, Slechte tijden. Ze speelt de eigenwijze dochter van Tamara Brinkman, namelijk Merel Verduyn. Puber Merel weet het kleine dorpje flink op zijn kop te zetten. Door dit knappe nieuwe gezicht aan de soapserie toe te voegen, hopen de hogere bazen bij RTL op betere kijkcijfers. Met Sophie in de cast wordt het toch een stuk aantrekkelijker om de hele avond GTST te gaan kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.