Deze GTST-sterren stralen weer in nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover! Een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur. En deze prachtige sterren staan weer klaar om te stralen. 

De kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden kregen een zware cliffhanger te verduren net voor de zomer. Want hoe loopt het af met de neergestoken Ilyas, gespeeld door Hamza Othman? Hoewel deze vraag misschien het meeste op iedereens lippen brand is het natuurlijk erg spannend wat de schrijvers van de langstlopende soapserie van Nederland voor de rest van de personages in petto hebben. De volgende actrices zijn in ieder geval weer van de partij om te stralen in het nieuwe seizoen van GTST

Lees ook: Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst

Babette van Veen is weer van de partij

Natuurlijk kan niemand minder dan Babette van Veen niet ontbreken in het nieuwste seizoen van GTST. Babette draait al enige tijd mee in de soapwereld, die voor de beeldschone blondine geen geheimen meer bevat. Ook in seizoen 32 van de langstlopende soap van Nederland staat Babette weer klaar om te mogen shinen. Babette is een van de mooiste vrouwen op de Nederlandse televisie momenteel, dus nog een seizoen van haar kunnen genieten is absoluut geen straf.

Bertrie Wieringa als gevaarlijke redhead

Ook actrice Bertrie Wieringa heeft zich ook weer bij de cast gevoegd dit seizoen. De verleidelijke redhead speelt de relatieve nieuwkomer Shanti, die al diepgeworteld zit in het drama van Meerdijk. Wat Shanti dit seizoen allemaal te wachten staat is nog niet bekend, maar meer Bertrie is nooit verkeerd.

Tamara Brinkman is geen onbekende in de soapwereld

De familie Verduyn heeft vrij recent zijn intreden genomen in Meerdijk, met moeder Saskia, gespeeld door de bloedmooie Tamara Brinkman, als hoofd van de familie. Het is echter niet de eerste keer dat Tamara zich bij de cast van GTST voegt. In 2009 nam de actrice tijdelijk de rol van Charlie Fischer over van een herstellende Lieke van Lexmond. Na twee weken kon Lieke de rol weer op zich nemen en was Tamara’s Goede Tijden, Slechte Tijden debuut alweer voorbij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Brinkman (@tamaardanmaar)

De beeldschone Sophie Bouquet maakt GTST compleet

De prachtige Sophie Bouquet is sinds 2019 te zien in Goede tijden, Slechte tijden. Ze speelt de eigenwijze dochter van Tamara Brinkman, namelijk Merel Verduyn. Puber Merel weet het kleine dorpje flink op zijn kop te zetten. Door dit knappe nieuwe gezicht aan de soapserie toe te voegen, hopen de hogere bazen bij RTL op betere kijkcijfers. Met Sophie in de cast wordt het toch een stuk aantrekkelijker om de hele avond GTST te gaan kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!