Deze foto’s bewijzen dat Amber Heard ook een mooie kant heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuws staat vol met de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Eerst leek iedereen vooral op te komen voor Amber maar het tij is inmiddels gekeerd. De actrice wordt op het internet op elke mogelijke manier belachelijk gemaakt. Wat veel mensen vergeten, is dat Amber – als je goed zoekt – toch mooie kanten heeft…

Rechtszaak Amber Heard en Johnny Depp

Het gaat hard tegen hard tijdens de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Geen enkel detail over hun huwelijk blijft achterwege. In het begin van de zaak heeft iedereen veel begrip voor Amber omdat ze meermaals vertelde mishandeld te zijn door Johnny Depp. Toch twijfelen mensen of Amber de waarheid vertelt. Ze verdient immers haar geld met acteren. Mocht ze na de rechtszaak voor altijd geweerd worden uit Hollywood, dan kan ze nog altijd terugvallen op haar andere kwaliteit: looks. Want in tegenstelling tot het druilerige huilhoofd dat ze tijdens de rechtszaak regelmatig opzet, bestaan er toch nog mooie beelden van de actrice!

Amber Heard op de achterbank

Amber Heard heeft in talloze films en series gespeeld. Zo valt het op dat de favoriete genres van Amber om te spelen blijkbaar horror en thriller zijn. Amber speelde in Zombieland en schitterde in de surrealistische films van Aquaman. Bij het leven van een echte actrice horen natuurlijk ook award uitreikingen. Zo is Amber voor vele awards genomineerd en schittert ze (bijna) altijd in een prachtige jurk op de rode loper. Voor zo’n belangrijke gelegenheid heeft Amber onderstaande jurk aangetrokken. De jurk is huidkleurige met diamanten waardoor het lijkt alsof Amber haar hele lichaam bezaait is met glimmers. Natuurlijk gaat Amber zelf niet rijden in zo’n spannende jurk dus tijd zat om foto’s te maken op de achterbank.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)

Amber Heard als knappe roodharige

Amber Heard komt vaak over als een schattige onschuldige vrouw, in de rechtszaal zien we een totaal een andere kant van de actrice. Net zo als op Amber haar Instagram waar ze een foto deelt waarin ze ineens een verleidelijke roodharige is. Deze pittige kant van Amber staat haar erg goed..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)

Amber Heard is zelfstandige moeder

De actrice heeft zelfs een hele zachtaardige kant blijkt uit onderstaande foto. Zo liet Amber vorig jaar weten moeder te zijn geworden van een dochter. Nu vraag je je misschien af of Johnny Depp dan de vader is, gelukkig voor de twee is dat niet het geval. Amber heeft al vaker naar voren laten komen dat ze feministische bewegingen steunt en support. Doordat Amber er in gelooft dat vrouwen ook alles zelf kunnen heeft ze zelf een dochter gekregen door middel van een donor vader. Zo schrijft de actrice bij de foto ”Ik hoop dat we op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen om een ​​wieg te hebben.” Hiermee maakt Amber een behoorlijk statement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)

Amber Heard hangt in sportpakje in de lucht

We hebben nu een verleidelijke kant, een pittige kant en een zorgzame kant van Amber Heard gezien. En blijkbaar is dat nog niet alles: Amber is ook nog eens enorm sportief. Op onderstaande foto is de actrice in een strakke sportoutfit een lesje aan het volgen. Hiervoor hangt Amber letterlijk in de ringen..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?