Deze foto laat zien waarom Laetitia Gerards de lekkerste deelnemer van WIDM is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het dagelijks leven is de beeldschone Laetitia Gerards opera zangeres. Maar wie weet is ze ook wel de Mol dit seizoen. 

Laetitia Gerards is een van de meer onbekende kandidaten dit seizoen van Wie is de Molen daarom zijn er een hoop mensen die vol nieuwsgierigheid kijken naar de prachtige roodharige. Hoewel ze dus niet zo bekend is bij het grote publiek van WIDM is Laetitia wel een van de meest populaire kandidaten van het seizoen. Waarom? Vanwege haar woest aantrekkelijke uiterlijk en geweldige looks.

Lees ook: WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol
Wie is Laetitia Gerards uit Wie is de Mol?

Bloedmooie opera zangeres Laetitia is een veelzijdig podiumdier. In het theater doet ze zowel grote als kleine shows, concerten, musicals en meer. Zo houdt ze zich staande in opera’s van Mozart en Puccini, zingt ze onder begeleiding van een symfonieorkest in grote concertzalen en doet ze ook aan kleinschalig muziektheater in zaaltjes. Na een studie aan het conservatorium van Amsterdam was Laetitia klaar om de wijde muziekwereld te verkennen. Ze is meerdere malen op televisie te zien geweest, bijvoorbeeld bij het bevrijdingsconcert afgelopen jaar, maar is bij het grote publiek nog relatief onbekend. Maar na haar deelname aan WIDM kan het niet anders dat iedereen straks weet wie Laetitia is.
Laetitia is prachtig op foto’s, maar waarschijnlijk niet de Mol

Hoewel Laetitia zeker wel de aandacht trekt bij het publiek van Wie is de Mol?, is dat niet omdat ze haar nu zo verdacht vinden. Sterker nog, er is bijna niemand die vermoed dat Laetitia de Mol is dit seizoen. Ze is een prachtige verschijning en komt over als een slim, rustig, lief en klein beetje verlegen meisje. Maar ze geeft nog niemand echt dat Mol-gevoel. Haar introductie video riep dan ook weinig vraagtekens op bij de kijkers van het spannende programma, in tegenstelling tot eerdere kandidaten.

Laetitia is waarschijnlijk de knapste kandidaat in de geschiedenis van Wie is de Mol?

Er zijn een hoop vrouwen in de geschiedenis van WIDM die een gooi mogen doen naar de titel van ‘mooiste kandidaat’, maar Laetitia is daar absoluut een van. Met haar verleidelijke rode lokken en beeldschone blauwe ogen is Laetitia een vrouw die je betoverd. Als ze naar je lacht, dan voel je jezelf weer een stukje warmer worden. Haar prachtige blauwe ogen kunnen je aankijken en van top tot teen verleiden. Het maakt van Laetitia een van de knapste vrouwen van Nederland. Het is daarom ook zo apart dat ze nog niet elke week mag aanschuiven bij verschillende televisieprogramma’s. Met Laetitia in je show, scoor je sowieso al een stuk beter. Haar prachtige looks lokken iedereen naar zijn beeldscherm. Want van deze roodharige dame wil je geen seconde missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.