Deze foto laat zien waarom Laetitia Gerards de lekkerste deelnemer van WIDM is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het dagelijks leven is de beeldschone Laetitia Gerards opera zangeres. Maar wie weet is ze ook wel de Mol dit seizoen. 

Laetitia Gerards is een van de meer onbekende kandidaten dit seizoen van Wie is de Molen daarom zijn er een hoop mensen die vol nieuwsgierigheid kijken naar de prachtige roodharige. Hoewel ze dus niet zo bekend is bij het grote publiek van WIDM is Laetitia wel een van de meest populaire kandidaten van het seizoen. Waarom? Vanwege haar woest aantrekkelijke uiterlijk en geweldige looks.

Lees ook: WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Wie is Laetitia Gerards uit Wie is de Mol?

Bloedmooie opera zangeres Laetitia is een veelzijdig podiumdier. In het theater doet ze zowel grote als kleine shows, concerten, musicals en meer. Zo houdt ze zich staande in opera’s van Mozart en Puccini, zingt ze onder begeleiding van een symfonieorkest in grote concertzalen en doet ze ook aan kleinschalig muziektheater in intieme zaaltjes. Na een studie aan het conservatorium van Amsterdam was Laetitia klaar om de wijde muziekwereld te verkennen. Ze is meerdere malen op televisie te zien geweest, bijvoorbeeld bij het bevrijdingsconcert afgelopen jaar, maar is bij het grote publiek nog relatief onbekend. Maar na haar deelname aan WIDM kan het niet anders dat iedereen straks weet wie Laetitia is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Laetitia is prachtig op foto’s, maar waarschijnlijk niet de Mol

Hoewel Laetitia zeker wel de aandacht trekt bij het publiek van Wie is de Mol?, is dat niet omdat ze haar nu zo verdacht vinden. Sterker nog, er is bijna niemand die vermoed dat Laetitia de Mol is dit seizoen. Ze is een prachtige verschijning en komt over als een slim, rustig, lief en klein beetje verlegen meisje. Maar ze geeft nog niemand echt dat Mol-gevoel. Haar introductie video riep dan ook weinig vraagtekens op bij de kijkers van het spannende programma, in tegenstelling tot eerdere kandidaten.

Laetitia is waarschijnlijk de knapste kandidaat in de geschiedenis van Wie is de Mol?

Er zijn een hoop vrouwen in de geschiedenis van WIDM die een gooi mogen doen naar de titel van ‘mooiste kandidaat’, maar Laetitia is daar absoluut een van. Met haar verleidelijke rode lokken en beeldschone blauwe ogen is Laetitia een vrouw die je betoverd. Als ze naar je lacht, dan voel je jezelf weer een stukje warmer worden. Haar prachtige blauwe ogen kunnen je intiem aankijken en van top tot teen verleiden. Het maakt van Laetitia een van de knapste vrouwen van Nederland. Het is daarom ook zo apart dat ze nog niet elke week mag aanschuiven bij verschillende televisieprogramma’s. Met Laetitia in je show, scoor je sowieso al een stuk beter. Haar prachtige looks lokken iedereen naar zijn beeldscherm. Want van deze roodharige dame wil je geen seconde missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...