Deze foto laat zien waarom Dilan Yesilgöz de mooiste minister ooit is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dilan Yesilgöz-Zegerius wordt de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid. En daarmee wordt ze de mooiste minister ooit.

Politica Dilan Yesilgöz-Zegerius wordt de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid. Dat is onlangs bekend gemaakt door het nieuwe kabinet. Vier jaar geelden kwam ze voor het eerst de Tweede Kamer in lopen en sindsdien is ze een van de vaste, en meest knappe, gezichten in politiek Den Haag. Ze is al een tijdje woordvoerder justitie en veiligheid namens de VVD, maar binnenkort mag ze zich dus ook minister gaan noemen. Deze foto van Dilan bewijst dat ze absoluut de mooiste minister aller tijden is.

Lees ook: Dankzij deze VVD-vrouwen heeft Mark Rutte zelf geen vriendin!

Dilan is het mooist op deze foto

In vergelijking met alle andere politici steekt Dilan er met kop en schouders bovenuit qua schoonheid. Dilan is een bijzondere verschijning in het anders zo grijze Den Haag. Met haar mooie glimlach en prachtige lichaam weet ze iedereen te betoveren. Met haar ministerspost ga je binnenkort nog veel meer zien van Dilan en dat is goed nieuws. Want aangezien Dilan vaker in het nieuws gaat komen, betekent dat meer leuke pakjes en meer mooie foto’s en video’s van de beeldschone politica.

Dilan was enorm verbaasd met het nieuws

Dilan was zelf enorm verbaasd met het nieuws dat ze een ministerspost kreeg bedeeld. Natuurlijk is Justitie al haar vakgebied, maar toch had ze het niet helemaal zien aankomen. Dilan heeft dan ook flink haar best gedaan de afgelopen jaren om een naam voor zichzelf te maken en dat is blijkbaar goed gelukt. Met haar nieuwe baan heeft Nederland straks een van de knapste ministers aller tijden. Het zal tot gevolg hebben dat mensen sneller zullen luisteren en ja zeggen tegen het beleid van Dilan, en dat vindt de knappe toekomstig minister natuurlijk helemaal niet erg.

Wordt Dilan de eerste vrouwelijke minister-president?

De VVD stijgt ondanks alle ophef van de afgelopen jaren nog enorm. Het zou dus zomaar kunnen dat de komende tien jaar de VVD nog steeds de grootste partij van Nederland is. Maar het is maar de vraag of Mark Rutte voor altijd zijn functie als Minister-President vol gaat houden. Het land leiden is ook zwaar werk, zeker als je het zo lang al doet. Uiteindelijk moet er dus een vervanger komen voor Mark. En wie beter dan Dilan om in zijn voetsporen te treden? Dilan is niet alleen erg slim, bekwaam en gedreven, maar ze heeft ook het charisma en de goodwill om de functie van Minister-President op zich te nemen. Het is dus de vraag wanneer Dilan gekozen gaat worden als leider van Nederland. Tot die tijd is ze in ieder geval minister. En niet zomaar een minister. Ze is de mooiste minister van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.