Deze foto bewijst dat Tamara Brinkman de allermooiste GTST-actrice is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tamara Brinkman is er helemaal klaar voor. Althans, zo oogt ze. Ze is erg vrolijk op haar nieuwste Instagram foto, maar haar onderschrift klinkt tegenstrijdig tot de foto.

Tamara Brinkman is alweer 43 jaar inmiddels maar oogt nog als een twintiger. De “jonge” actrice, die nog altijd een rol heeft in Goede Tijden, Slechte Tijden als het personage Saskia Verduyn. Dit is inmiddels een vaste rol en dus moet ze gewoon wekelijks aan het werk voor het programma. Soms heeft ze daar wel zin in en soms slaat ze haar werk toch het liefst over. Of ja, eigenlijk de hele maandag. Net zoals zoveel mensen heeft ze een grote hekel aan het begin van de week. Zou deze nog moeilijker worden om te overleven naargelang ze ouder en ouder wordt? Op haar foto staat ze in ieder geval weer met een brede glimlach te schitteren. Ze is en blijft natuurlijk een van de knapste actrices. En ze kan haar blue-monday gevoel ook als de beste verbergen. 

Tamara Brinkman steeds mooier

Ze lijkt net wijn, en wordt dus met de jaren steeds mooier en mooier. Haar geheim lijkt gewoon de maandag overslaan. Of zich erdoorheen slaan. Dit keer lijkt ze voor optie nummer twee te gaan, deze tegenstrijdige actrice. Inmiddels weet ze ook gelukkig wel dat ze, eenmaal begonnen, een maandag bij GTST wel overleefd. Het gaat wel wat moeite kosten en haar gevecht met zichzelf maakt het ook niet makkelijker om richting de studio te vertrekken.

Tamara Brinkman in de war

‘Moet ik nou wel naar kantoor of niet?’, denkt ze vast. Natuurlijk kan ze gewoon richting de set van Goede tijden, Slechte tijden in plaats van een saai kantoorgebouw. Dat maakt haar maandag vast wel een stukje leuker dan de maandag van de typische Nederlander. Het eerste gedeelte van haar onderschrift onder de foto motiveert haar volgers helaas ook niet. Gelukkig steekt ze met het tweede gedeelte wel haar volgers een hart onder de riem. Naast actrice lijkt ze dan ook wel een monday-motivator. 

Mooie Tamara gebruikt ervaring

Als Tamara wil ze nog niet starten, deze actrice. Maar als haar personage Saskia Verduyn kan ze uren en uren vol energie doorgaan. Althans, dat lijkt zo als je kijkt naar GTST. Saskia zit elke dag van de week vol energie en bemoeit zich met iedereen. Helaas is dat maar fictief en heeft Tamara de maken met de harde realiteit van de maandag. Wel gebruikt ze haar vaardigheden en acteerervaring om een mooie foto te voorschijn te toveren. Als hoeft de natuurlijke schoonheid ook daarvoor niet al te veel moeite te doen.

Tamara Brinkman toch maar aan de slag

De plicht roept haar, of eigenlijk doen de studio bazen bij RTL-4 dat. Hoe dan ook kan ze, als ze niet op tijd is, net als iedereen een waarschuwing verwachten. Natuurlijk kan je Tamara nooit vervangen, maar Saskia kan wel uit de serie worden geschreven. Dit wil ze voorkomen en gaat uiteindelijk dan toch maar richting de set voor opnames van het nieuwe seizoen. En dit komt eerder dan verwacht al, zoals hierboven is te lezen. Wel in de vorm van een podcast helaas.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...