Deze 3 eigenschappen maken Dionne Stax de ideale OP1 presentatrice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax, wie kent de prachtige blondine niet? Na even weg te zijn geweest uit de spotlight is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien wel Op1 presenteren. En daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. 

Presentatrice De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Dionne heeft een scherpe tong

Dionne weet altijd de juiste vragen te stellen tijdens interviews om de beste antwoorden boven tafel te halen. Of ze nu als reporter op pad is, of een diepte interview houdt, Dionnen weet hoe ze alle verborgen antwoorden en interessante quotes naar boven kan halen. het is dan ook geen wonder dat de NOS Dionne uitkoos om als eerste verslaggever ooit een vraag aan de Nederlandse prinsesjes te mogen stellen. Ook houdt ze er van om diep in een onderwerp te duiken. Dat bewees ze wel met haar reeks Dionne Dichtbij: Maxima. Ze weet dus hoe ze haar huiswerk moet doen om goed de diepte in te gaan met haar tafelgasten. Precies wat je nodig hebt als je een programma als Op1 wilt presenteren.

Dionne doet de kijkcijfers stijgen

Dionne met haar goedlachse persoonlijkheid weet altijd wel de gemoederen bezig te houden. Ze staat eigenlijk standaard garant voor boeiende televisie. Met Dionne op je scherm hoef je nooit een saai moment mee te maken. En dat vertaald zich weer in goede kijkcijfers. Met Dionne aan het roer van een programma worden plotseling kijkcijfer records gehaald. Kijk maar naar het programma DNA Onbekend voor het bewijs. Dat werd pas echt succesvol nadat Dionne het presentatie stokje overnam. Zonder moeite doorbrak ze het record van Caroline Tensen, die daarvoor het programma presenteerde, van 1.7 naar 1.9 miljoen kijkers. Als Op1 dus meer publiek wilt scoren dan moet Dionne hoe dan ook onderdeel worden van het presentatieteam.

Dionne is leuk, spontaan en beeldschoon

Dionne is inhoudelijk dus ijzersterk en erg goed voor de kijkcijfers, maar er is nog een veel belangrijkere reden om Dionne toe te voegen aan het team van Op1. Ze is namelijk een hartstikke leuke en spontane dame! Dionne weet overal een feestje van te maken met haar goede humor en mooie lach. En dat doet ze, terwijl ze er ook nog eens geweldig uit ziet. Dionne is namelijk niet alleen een van de beste, maar ook zeker een van de knapste presentatrices op de Nederlandse televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.