Deze adembenemende foto’s van WK-ster Femke Kok móet je gezien hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deze overheerlijke plaatjes bewijst Femke Kok moeiteloos dat ze niet uit jouw feed mag ontbreken!

Femke Kok lijkt niet te stoppen. De beeldschone atlete sleept de ene na de andere medaille binnen, heeft onderhand meerdere kampioenschappen op haar naam en haar carrière vliegt zowaar de pan uit. En al die spectaculaire prestaties moeten zo af en toe gevierd worden, natuurlijk! Gelukkig voor ons lijkt Femke er ook zo over te denken. En na het zien van deze recente kiekjes kunnen we daar alleen maar heel blij mee zijn!

Femke Kok trekt alle aandacht met adembenemende fotoreeks

Zo weet Femke Bol in één klap te bewijzen waarom ze al je aandacht waard is. De bloedhete schaatsster viert haar recente overwinning op Instagram namelijk met een heerlijke fotoreeks. En daarbij kan je meteen zien waarom wij Femke zo waarderen. Niet alleen schittert ze namelijk in een loeistrak latex pakje, al is dat natuurlijk ook een cadeautje voor je ogen. Met vormen als die van Femke kan het haast niet anders dan dat we daarvan smullen, natuurlijk. Maar het is vooral de kijkjes achter de schermen die ons dolblij maken! Zo mogen we genieten van Femke terwijl ze glundert van de trots in haar hotelkamer. Met kleine glimlach en doordringende blik weet Femke je adem te benemen. Zet daar de indrukwekkende sportfoto’s tegenover en je kan ons van de vloer oprapen. Bekijk de post zelf hier!

Lees ook: Foto: Femke Kok moet diep door haar knieën in strak sportbroekje

Fans Femke Kok dolenthousiast na heerlijke Instagram foto

Al is het voor fans van Femke Kok natuurlijk niets nieuws! Die wisten namelijk al dondersgoed dat Femke niet mag ontbreken uit je Instagram feed. En dat lijken ze nogmaals goed duidelijk te willen maken! De Instagram pagina van de beeldschone Friezin barst namelijk van de razend enthousiaste reacties. Van vlammetjes, verliefde emoji’s en honderden hartjes: hoeveel haar fans van Femke houden valt niet aan te twijfelen. Ook hebben ze er allemaal vertrouwen in Femke’s volgende avonturen. Zo lijkt de bloedhete atlete de NK’s op het oog te hebben. En wat haar fans betreft mag ze die medailles ook alvast in haar broekzak stoppen! “Wat ben je lekker bezig Femke!”, galmt het in de reacties. En na het zien van de toptijden die ze de laatste tijd neerzet snappen wij volkomen dat fans er vertrouwen in hebben. En Femke zelf natuurlijk ook!

Lees ook: Foto: Schaatsster Femke Kok laat haar geweldige lijf zien in strak trainingsbroekje 

Femke Kok trakteert fans met showtje in haar auto

En het is ook logisch dat we allemaal fan zijn van Femke Kok. Naast haar spectaculaire sportprestaties is ze natuurlijk ook gewoon een cadeautje om naar te kijken. En dat lijkt ze zelf ook dondersgoed door te hebben! Zo wist ze fans recent nog helemaal gek te maken met een oogverblindende show in haar auto! De heerlijke selfie laat namelijk echt zien wat Femke nog meer te bieden heeft dan haar schaatstalent. Speelse glimlach en zwoele blik erbij, en wij snappen wel dat Femke haar volgers hard oplopen! Ons hart begint er ook flink sneller van te kloppen! En daar zijn wij ook verre van de enige van. Zo gaan fans in de reacties ook helemaal wild over de bloedhete posts. Logisch ook, natuurlijk. Na het zien van deze beelden kan het niet anders!

Meer zien van Femke op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Femke Kok, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft de schaatsster namelijk nog veel meer mooie foto’s klaarstaan die ze graag even met jou wil delen!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!