Demi Lovato zet haters te kijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Demi Lovato zet haters te kijk

Niet heel lang geleden balanceerde Demi Lovato nog op het randje van de dood na een vermeende overdosis. Een paar weken in de kliniek, en een lange, welverdiende vakantie later gaat het weer véél beter met de zangeres. Toch waren er een aantal azijnzeikers die haar er dik en ongezond uit vonden zien toen ze nét van de medicijnen af was. Da’s niet alleen oneerlijk, maar ook gewoon gemeen.

Vanaf haar vakantieadres op Bora Bora ‘slaat’ Demi terug met een paar heerlijke bikinikiekjes. Een soort lange neus naar de haters, die ze zo lekker te kijk zet!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten