Demi Lovato zet haters te kijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Demi Lovato zet haters te kijk

Niet heel lang geleden balanceerde Demi Lovato nog op het randje van de dood na een vermeende overdosis. Een paar weken in de kliniek, en een lange, welverdiende vakantie later gaat het weer véél beter met de zangeres. Toch waren er een aantal azijnzeikers die haar er dik en ongezond uit vonden zien toen ze nét van de medicijnen af was. Da’s niet alleen oneerlijk, maar ook gewoon gemeen.

Vanaf haar vakantieadres op Bora Bora ‘slaat’ Demi terug met een paar heerlijke bikinikiekjes. Een soort lange neus naar de haters, die ze zo lekker te kijk zet!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten