De zware mandarijnen van Kristina Mandarina

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Zagreb, Kroatië is er momenteel een fruitboerin die het erg zwaar heeft. Om de een of andere reden wil elke man daar héél graag een netje vol mooie, ronde en rijpe mandarijnen kopen…

Kristina Mandarina
© IndexHR

Wanneer je door een winkelcentrum loopt, duikt  de man meestal meteen naar de hoek met gadgets in. Altijd staat er wel een slap excuus paraat om even te gluren op de afdeling vol mooie beeldschermen en geluidinstallaties.

Vol verwondering, verlangen en met een twinkeling in de ogen – zoals alleen maar kleine jongetjes dat kunnen hebben – wordt er genoten van al het moois wat er op het netvlies binnen komt.

De mandarijnen van Kristina Mandarina

In Zagreb zal vast ook een winkelcentrum zijn waar de man bevredigd kan worden in zijn natuurlijke behoefte om de nieuwste gadgets te spotten. Toch gebeurt er daar ook iets anders. Daar schijnen de mannen liever even langs de lokale fruitboerin te gaan. “Schat, ik ga even bij de mandarijntjes kijken.”

Dit tot ergernis van die arme Kristina Mandarina (20). De jonge en onschuldige marktvrouw wil alleen haar sappige fruitstukken delen met de rest van de wereld, maar inmiddels zijn haar mandarijnen niet meer aan te slepen. Op een goede zaterdag melden zo’n 8000 Kroaten zich bij haar voorgevel voor een netje vol ferme en stevige mandarijnen.

Rijpe vitaminebommen

Deze vezelrijke vitaminebommen schijnen zo hemels te zijn dat men er zelfs mee op de foto wil. Nou, dan moeten je vruchten toch wel erg lekker smaken. Gemiddeld verkoopt Kristina dan ook zo’n 300 kilo mandarijnen per dag. De arme meid. Moet je voorstellen hoe ontzettend veel last ze van haar rug moet hebben door al dat gesjouw met die enorme kisten vol rijp fruit voor haar deur.

Een andere bijkomstigheid is dat het voor klanten natuurlijk hartstikke lastig is om eens fatsoenlijk oogcontact te maken met Kristina. Met al die hoeveelheden fruit in beeld is het ontzettend moeilijk om je te concentreren op haar kijkers.

Speciale ‘mandarina’s’

De vraag rijst natuurlijk waarom de mandarijntjes van Kristina nou zo bijzonder zijn. Zijn ze makkelijk te pellen en blijven er geen stukjes onder je nagel zitten? Zal de inhoud van het fruit net zo lekker smaken als dat de buitenkant doet vermoeden?

Wellicht stinken ze wel wat minder dan een normaal mandarijntje en ruikt niet iedereen in een straal van 25 kilometer dat je wat vitamientjes naar binnen aan het werken bent. Of, wie weet gaat het de mannen uit Zagreb helemaal niet om het fruit, maar om iets heel anders. Maar wat dat dan is?

Kijk hieronder hoe fruitboerin Kristina pronkt met haar mooie ronde fruitstukken.

 

 

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten