De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven. Na de geweldige 4-0 overwinning van haar club FC Barcelona tegen Chelsea kreeg Lieke de Champions League-beker mee naar huis. En dat moest natuurlijk uitvoerig gevierd worden. 

Lieke Martens is de nieuwe held van Spanje. Alle Spaanse media lopen met haar weg na de gewonnen Champions League-finale tegen Chelsea. FC Barcelona, de club van Lieke, won met een spectaculaire 4-0. En Lieke had daar zelf een enorme rol in. De ene assist na de ander maakte ze. En na die verpulverende uitslag was het natuurlijk tijd om eens goed een feestje te bouwen. De Spaanse dames kunnen nog wat leren in dat opzicht van Lieke. Gelukkig heeft ze alles op haar Instagram story geplaatst zodat iedereen thuis mee kan genieten van het feest.

Lees ook: Foto: Lieke Martens geniet na van vijfklapper tegen Australië

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Een bus vol feestende voetbalsters

Lieke vierde dat feestje natuurlijk niet alleen. Daar had ze al haar teamgenoten bij nodig. OP de weg naar huis werd er een flink feestje gebouwd. Er werd gesprongen, gedanst en heftig huis gehouden. De dames van FC Barcelona schudden hun heupen uit alle macht los en lijken het enorm naar hun zin te hebben. Dat mag ook wel, een beetje ontspanning. Zeker na zo’n verpletterende overwinning op de tegenpartij.

De pretbek van Lieke Martens

Lieke Martens heeft een prachtig gezicht. Maar na een goede avond feesten wordt haar glimlach steeds breder en breder. Geen wonder dat ze aan het einde van de avond een beetje een prethoofdje over had. Kleine oogjes, met een enorme glimlach van oor tot oor. Het siert Lieke wel. en als je de Champions League gewonnen hebt, dan mag je ook wel een beetje los gaan. Met harde muziek en wilde moves laat Lieke zich zo van haar beste kant zien. Ze zet haar beste voetbalbeentje voor en wordt samen met de andere dames helemaal wild.

De beker in volle glorie

De beker waar het allemaal om draait, die van de Champions League, gaat nog even rond door de bus. De schoonheid van een beker blijft als laatste over op het feestje en haalt de allereerste zonnestralen nog. En zo in het volle zonlicht is het ook wel echt een pareltje. En dat pareltje heeft FC Barcelona te danken aan niemand minder dan Hollandse trots Lieke Martens. Eigenlijk zouden ze die beker permanent naast een portret van Lieke op de club moeten zetten. Voorlopig staat hij tussen haar lege biertjes. Dat is bijna hetzelfde.

Lieke Martens op haar best

Zelfs de meest charmante dame wordt na een hoop vreugde en een paar biertjes een wild feestbeest. Zo ook Lieke die elke vorm van schaamte laat varen en vrolijk meezingt en schreeuwt met haar vriendinnen. Ergens maakt het haar nog een stukje leuker. En hoewel het natuurlijk geweldig is dat Lieke dit bereikt heeft, is het jammer dat ze nog steeds in Barcelona zit. Want hoe dichter bij Lieke zou zijn, des te leuker het wordt voor iedereen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!