De poezen van Barbara Sloesen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de Lente eraan zit te komen trekken de meeste mensen er lekker op uit om de zon te verkennen. Denk aan lange wandelingen door het bos of naar het strand. Maar niet Barbara Sloesen. Die chillt hem veel liever thuis op de bank. Uiteraard met haar poezen.  

De actrice, die je kan kennen van Nederlandse films als Zwaar verliefd!, Verliefd op Ibiza en Alles is zoals het zou moeten zijn, geniet intens van haar kleine rustmomentjes met de poezen. Het kan zijn dat Barbara een beetje aan het compenseren is voor een kinderwens, aangezien haar vriendje zo’n 7 jaar jonger is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Geen kids, maar cats

Hoewel ze al zes jaar samen is met haar vriend Max is er nog geen spraken van kinderen in het huis. Daar zijn ze beide nog niet aan toe. Toen ze Max leerde kennen was Barbara net klaar met studeren en moest Max net beginnen. Niet echt een periode om een gezin te gaan starten. En dat is nu ook niet het geval, aangezien het nogal onzekere tijden zijn wat werk betreft. Als alles weer wat zekerder is dan zou het stel best kinderen willen, maar voorlopig moeten ze het doen met twee katjes.

Pikant koppel

Kinderen kunnen natuurlijk ook in de weg zitten. Het is makkelijker om iemand een week of twee op je katten te laten passen dan op je kids. En dat biedt meer mogelijkheden voor een jong koppel om bijvoorbeeld er eens lekker op uit te trekken. Bijvoorbeeld naar Slovenië. En dat levert leuke plaatjes op. Zeker omdat Max professioneel fotograaf en cameraman is. En met zo’n mooie partner als Barbara, moet je af en toe wel een leuke foto maken. Mocht je het nog niet doen, volg vooral Max zijn Instagram, dan heb je kans in de toekomst meer van dit soort plaatjes tegen te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!