De mooiste Instagram foto’s van Shelly Sterk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk begon klein, maar is inmiddels een grote naam, ook op Instagram. Ze houdt haar volgers graag op de hoogte van wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Dat doet ze met deze spannende foto’s…

Presentatrice Shelly Sterk is pas 30, maar heeft nu al een indrukwekkende carrière achter de rug. Ze begon in een ver verleden als verslaggeefster bij Powned. Daar hield Shelly het echter niet lang vol. Een kleine maand nadat ze begon stapte ze alweer op. De blondine werd pas écht bekend bij het grote publiek toen ze één van de presentatoren van RTL Boulevard werd. Toen ging het ineens hard met Shelly, die tussendoor ook indruk maakte tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson. Intussen was heel Nederland fan van de presentatrice. Geen wonder dat ze in 2018 uitgeroepen werd tot Mooiste Vrouw van Nederland! Een hele prestatie, maar je had ‘m aan kunnen zien komen!

Lees ook: Shelly Sterk is klaar voor de zomer op nieuwe foto
Shelly Sterk viert verjaardag met Instagram foto

Shelly houdt haar fans dus graag op de hoogte, zeker als het om belangrijke momenten gaat. Zoals bijvoorbeeld haar 30ste verjaardag. Aan de kaarsjes kan je precies zien hoe lang het maken van de foto heeft geduurd. Wat valt er te zeggen? Perfectie heeft tijd nodig. Zelf als het om Shelly gaat. Shelly is dus de magische grens van 30 gepasseerd en ziet er mooier uit dan ooit. Genoeg redenen dus voor een feestje.
Ogen Shelly Sterk zijn Insta foto-proof

Shelly Sterk heeft zo’n blik waar je wel in kan verdrinken. Elke man die te lang in haar ogen staart wordt onmiddellijk verliefd. Het zijn net twee blauwe parels die diep in je ziel kijken. Als Shelly je een blik gunt, vergeet je even de wereld om je heen en voelt het alsof je weer die kleine verlegen schooljongen bent die voor het eerst verliefd wordt.
Shelly Sterk in het rood

Vandaag is rood de kleur van Shelly Sterk. De presentatrice hult zich in een spannend rood topje met leren broek. Ze oogt zo wel een beetje gevaarlijk, als een soort roofdier dat zijn prooi in de gaten houdt. Nu valt het gelukkig wel mee hoe gevaarlijk Shelly is, maar dat zou je niet zo snel geloven aan de hand van deze foto. Die schreeuwt bijna ‘ik lust je rauw!’ Een gevaarlijke en zeer spannende look voor de presentatrice.
Shelly Sterk knalt weekend in

Na een lange werkweek is het belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Daarom zit Shelly Sterk ook lekker aan de cocktails. Gewapend met haar wilde haren en een spannend glitterjurkje gaat ze het weekend te lijf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!