De mooiste Instagram foto’s van presentatrice Olcay Gulsen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De in Waalwijk geboren Olcay Gulsen is een modeontwerpster, presentatrice en ondernemer. Tegenwoordig kunnen we niet meer om haar heen. Toch heeft Gulsen aardig wat meegemaakt: ze had een allesbehalve rustige jeugd, vooral vanwege haar gewelddadige, aan schizofrenie leidende vader. Ook ging ze in 2018 totaal onverwachts failliet met haar mode-imperium. Olcay is naar eigen zeggen een doorzetter en bleef dan ook gewoon doorgaan met wat zij leuk vindt.

Van kleding naar make-up: Olcay Gulsen Beauty

Ondanks dat het modelabel SuperTrash uitgroeide tot een ongekend succes met zestien winkels en 1.600 verkooppunten in meer dan twintig landen, stopt Olcay Gulsen in februari 2018 als CEO van haar eigen bedrijf. Heel opmerkelijk is dan ook dat een maand later het faillissement voor SuperTrash wordt aangevraagd. Uiteindelijk wordt Olcay tóch verantwoordelijk gesteld voor het faillissement maar de presentatrice heeft de zaak afgekocht voor €120.000. Olcay blijft een echte ondernemer en staat dus niet graag stil. Vorig jaar november werd duidelijk dat de brunette het ondernemerschap weer op wil pakken en met een eigen beauty-lijn gaat komen. “Na negen maanden hard werken ben ik blij om jullie eindelijk het resultaat te laten zien”, aldus de enthousiaste Olcay op Instagram.
Vermogen Olcay GUlsen na faillissement

Olcay heeft aardig in de financiële rompslomp gezeten. Met de overname werd er €700.000 ‘verdiend’, maar dit was niks vergeleken met de 11 miljoen euro schuld die inmiddels was opgebouwd. Ondanks het faillissement weet de zakenvrouw zich goed te redden. Zo verschijnt de brunette steeds vaker op televisie en bouwt hiermee een groot online bereik op. Olcay Gulsen werkt tegenwoordig voor Talpa, waar ze haar tv programma’s mag maken en verdient daarnaast een aardig zakcentje als influencer. Zo kocht ze onlangs voor €1.425.000 het huis dat ze eerder huurde voor meer dan €4.000 per maand. Ook rijdt Olcay Gulsen van afspraak naar afspraak in haar Mercedes G-Klasse.
Olcay schiet te hulp in programma ‘Gestalkt’

In het nieuwste programma van Olcay schiet zij samen met haar team mensen te hulp die gestalkt worden. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Gulsen was stiekem best nerveus voor de eerste opnames. “Iemand overrompelen met een camera is wel nieuw voor me”. Inmiddels zijn er al meerdere afleveringen uitgezonden en allemaal met succes! In de serie is te zien hoe Olcay de stalkers stevig toespreekt en zeker geen blad voor haar mond neemt.

Dit is de afkomst van Olcay Gulsen

Haar exotische looks erft ze van haar Koerdisch-Armeense ouders die uit Turkije komen. Olcay komt uit een groot gezin. Ze heeft vier zussen en een broer. De knappe zusjes lijken enorm veel op elkaar en zijn daardoor lastig uit elkaar te halen. De zussen van Olcay Gulsen heten Dolshe, Georgina, Yasmin en Venus.

Relatie met Ruud de Wild

Olcay Gulsen heeft in 2012 een tijd een relatie gehad met ex-voetballer Edgar Davids. Daarna had Olcay een relatie met Frans Ghazi. Tussendoor schijnt Olcay ook nog een korte romance gehad te hebben met Ruben Nicolai. Kort daarna bevestigden Olcay Gulsen en Ruud de Wild in maart 2019 een relatie te hebben. Ruud de Wild, NPO radio 2 dj, gaf aan stapelverliefd te zijn op Gulsen. Echter kwam er al snel een eind aan het liefdesgeluk van de twee. In juni 2019 werd bekend dat Olcay en Ruud een punt achter hun relatie gezet hadden. De reden voor de break-up? Dat was het plotselinge overlijden van de ex-vriend van Olcay, met wie zij nog een goede band had. Door het wegvallen van haar vriend wilde Olcay wat tijd voor zichzelf, om alles op een rijtje te krijgen. Begin 2020 kwamen de twee weer bij elkaar.

Wat is de leeftijd van Olcay Gulsen?

Inmiddels is deze dame 40 jaar jong. Dat Gulsen een echte aanpakker is blijkt wel uit haar vroegere carrière, Zij begon aan de mavo, vervolgens de havo en behaalde uiteindelijk haar vwo-diploma. Met haar vwo-diploma op zak startte ze een studie Personeel en Arbeid, waarna ze naar Amsterdam verhuisde en enkele maanden als stewardess bij luchtvaartbedrijf Transavia werkte. Op 21-jarige leeftijd begon de onderneemster haar eigen wervings- en selectiebedrijf voor de kledingbranche. In 2009 zou Gulsen SuperTrash overgenomen hebben van een tot op heden onbekende vorige eigenaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.