De meiden van O’G3NE schuiven aan bij De Toppers; oude mannen genieten zichtbaar (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger van de Toppers genieten overduidelijk veel van de meiden van O’G3ne. Ze schuiven namelijk aan als gastartiesten bij de Toppers!

O’G3NE is al sinds 2007 een meidengroep. Het is daarom helemaal niet gek dat de Toppers willen dat ze als gasten optreden bij het aankomende Toppers-concert. Lisa Vol, een van de meiden uit de groep O’G3NE, plaatst dan ook een foto waarbij ze samen zijn met de Toppers en zie je dat ze wel erg opvallend naar de meiden kijken!

O’G3ne schuift aan bij de Toppers en ze genieten er erg veel van

De Toppers organiseren weer een groot feest en daarvoor is de meidengroep O’G3NE uitgenodigd om op te treden. De meiden zijn hier natuurlijk hartstikke blij mee en daarom plaatst Lisa Vol van O’G3NE een foto online. We kunnen dan goed zien dat de mannen van de Toppers erg genieten van het optreden van O’G3NE. Ze kunnen namelijk niet wegkijken van de prachtige dames! Dat is ook zeker begrijpelijk, want ze hebben alle drie hun eigen mooie kenmerken waar je uren naar zou kunnen kijken!

Bekijk zelf de foto die Lisa Vol heeft gemaakt hieronder.

Mannen van de Toppers kunnen niet wegkijken van Og3ne

Toppers in concert 2024

Toppers in Concert zal plaatsvinden op 24 en 25 mei in de Johan Cruijff ArenA. Ze hebben al een goed thema gekozen met zelfs een dresscode. Het wordt een Summer Beachparty met een coconut white dresscode en een tropische twist. Het feest zal, zoals alle andere Toppers-optredens, vast weer een groot succes worden. Er treden ook weer vele bekende artiesten op, zoals de Vengaboys, Emma Heesters, Umberto Tozzi, Marco Schuitmaker, Kris Kross Amsterdam, Donnie en natuurlijk ook O’G3NE.

Og3ne te gast bij de toppers

Wil je nog meer zien van O’G3NE? Bekijk dan hun Instagram accounts

Op de Instagram-kanalen van de drie meiden kun je nog veel meer leuke beelden bekijken van wat ze meemaken in hun leven. En op het Instagram-kanaal van O’G3NE kun je meer zien over hun muziekoptredens en andere leuke projecten die ze samen doen. En natuurlijk plaatsen ze daar ook veel foto’s met z’n drieën!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!