De meest opmerkelijke weetjes over presentatrice Britt Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt staat over het algemeen bij het grote publiek een beetje bekend als het schoolvoorbeeld van een dom blondje. Maar dat zou Britt echt tekort doen. Ze heeft namelijk zoveel leuke kanten. Tijd om eens wat meer de diepte in te duiken over presentatrice Britt Dekker.

Britt werd bekend op haar 18e toen met het programma Take me out. Daar stond ze in een grote kring vrouwen mannen te vleeskeuren onder leiding van presentator Eddy Zoëy. Daar viel ze gelijk op bij het grote publiek. Vervolgens deed de blondine mee aan het programma Echte meisjes in de Jungle wat ze met vlag en wimpel won. Daarna ging het hard met Britt. En hoewel de meeste mensen haar kennen van haar hilarische uitspraken, is er nog veel meer leuks te vertellen over Britt. Vandaar hier de meest opmerkelijke weetjes over presentatrice Britt Dekker.

Lees ook: Britt Dekker straalt naast Martien Meiland in First & Last

Britt houdt van een snelle Porsche

Heel lang was Britt Dekker een van de meest gewone mensen in de televisie wereld. Maar inmiddels heeft ze de tonnen van Talpa op de rekening staan. En daar moet je natuurlijk wat leuks mee doen. Zoals bijvoorbeeld een dure Porsche mee kopen. De auto kostte Britt meer dan een ton. Maar het stopt daar niet, want de presentatrice loopt rond met luxe tassen die een modaal maandsalaris kosten.

Wat is het vermogen van Britt?

Je kan jezelf dus afvragen wat het vermogen van Britt is, met al deze dure impulsaankopen. Van horen zeggen ontvangt ze een meer dan comfortabel maandsalaris van zo’n €70.000 euro, Als je dat omrekent naar een jaarsalaris kom je al gauw uit op €840.000 per jaar. Dat is, om in Britt-termen te blijven, F*cking vet!

De band tussen Britt Dekker en haar paard

Britt Dekker is een echt paardenmeisje. Je hoeft niet ver te scrollen op haar Instagram pagina om daar achter te komen. Ze heeft zelfs van haar baas John de Mol een paard cadeau gekregen. Het edele dier, met de naam George, is haar beste vriend en toeverlaat. Britt doet ook professioneel mee aan wedstrijden en hoopt met George op het Nederlands Kampioenschap te rijden.

Britt maakte een film

Wist je al dat Britt haar eigen film heeft gemaakt? In de film Whitestar maakte ze ook haar acteerdebuut. Haar paard George had ook nog een grote rol te vervullen. IN de film wordt George aan Britt geschonken door John de Mol. Als blijkt dat het paard vele talenten heeft, wordt het dier bij Britt weggehaald om aan wedstrijden mee te doen.

Iconische duo Britt Dekker en Martien Meiland

Britt heeft ooit de overstap gemaakt van deelneemster aan televisie programma’s naar ze zelf presenteren. Haar nieuwste programma heet First & Last. Een spelshow die ze samen presenteert met Martien Meiland. In First & Last gaat het er niet om wie de beste is, maar is er slechts één regel: Eindig elke ronde niet als eerste of als laatste. Helaas is de show niet het succes waar Britt op hoopte, maar dat maakt haar niet minder enthousiast. Britt Dekker blijft ondanks kritiek gelukkig vrolijk zichzelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...