De knappe zus van Sven Kramer heeft een opvallende functie bij het Nederlands Elftal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de familie Kramer draait alles om sport. Ook de jongere zus van Sven Kramer heeft haar plek gevonden bij een topteam. Brecht Kramer vervult blijkbaar een opvallende maar zéér belangrijke rol bij het Nederlands elftal!

Sven Kramer heeft sportief jonger zusje

We kennen Sven Kramer allemaal natuurlijk wel. Hij is de Nederlands olympisch kampioen op de 5000 meter, olympisch kampioen ploegenachtervolging, olympisch kampioen allround en Europees kampioen Allround. Sven heeft flink wat sportieve prestaties op zijn naam staan. Maar wist je dat zijn zusje ook veel met sport heeft. Brecht Kramer, de jongere zus van Sven, heeft namelijk een functie bij het Nederlands Elftal. Ze is daar de teammanager. En dat houdt in dat zij alles regelt voor de spelers. Hierbij kan je denken aan hotels en vluchten boeken, maar ook andere verzoeken die de spelers misschien hebben. Het is een beetje een van-alles-wat-functie, waarbij er op veel verschillende vlakken heel veel van haar gevraagd wordt. Maar het is wel gaaf dat ook de zus van Sven dus zoveel met sport bezig is. Ze staat in de voetbalwereld in ieder geval flink haar mannetje. Hier zie je de brunette op het veld in haar KNVB-kostuum na een wedstrijd van Oranje.

Brecht Kramer zelf ook op het ijs

Natuurlijk heeft de jongere zus van Sven ook wel eens op het ijs gestaan. Maar het is absoluut meer haar broers ding. Zij staat liever aan de kade, warm met haar muts op haar hoofd. Het is wel opvallend dat zelfs in een dikke trui en een muts, Brecht Kramer er nog steeds zeer goed uit ziet. Als je nou meer van deze leuke brunette wil zien, spiek dan even op haar Instagram account. Daar plaatst ze regelmatig de meest leuke foto’s over haar leven.

Sinds Augustus is Brecht dé teammanager bij het Nederlands Elftal

Brecht Kramer werkt al veel langer voor de KNVB in soortgelijke functies, maar is pas sinds kort dé teammanager van het Nederlands Elftal, een functie die ze samen deelt met Fernando Arrabal. Dit is dus een nieuwe uitdaging voor haar, maar wel een die ze met beide handen aanpakt. En blijkbaar gaat dat de afgelopen maanden al heel erg goed. Ze hoeft het gelukkig ook niet geheel in haar eentje te doen. Oranje is één van de beste internationale teams ter wereld, dus moet er een hoop geregeld worden om onze voetballers op en top voor te kunnen bereiden op hun wedstrijden. Tegenwoordig zijn er dus twee teammanagers die alle zaken voor de spelers regelen. Dat is blijkbaar zo’n lastige baan, dat er twee mensen voor nodig zijn!

Brecht Kramer is een enorm spontane dame

Ze heeft misschien een vrij serieuze baan en komt uit een serieuze sportersfamilie, maar dat betekent niet dat Brecht niet weet hoe ze moet ontspannen. De brunette houdt ervan om regelmatig een drankje te doen met vriendinnen en maakt dan vaak ook even een spontane foto of twee. Zo laat ze de hele wereld meegenieten met haar leuke leventje. De brunette staat nog lang niet bij iedereen op de radar en het is maar eens tijd om dat te gaan veranderen. Wie spot haar tijdens de volgende wedstrijd van Oranje?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!