DE GROTE BIG BROTHER EXIT

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Big Brother huis is weer een beetje stiller. Drie kandidaten hebben hun koffers gepakt en hebben het huis verlaten. Dit levert een grote shock op bij de andere kandidaten. Waarom verlaten zoveel mensen nu al het spel? Heerst er een vloek op deze editie van Big Brother?

Theo blijkt post-exit een echte trendsetter te zijn geweest. Niet alleen Jowi, maar ook Nathalie en Danielle besluiten zijn voorbeeld te volgen en pakken nu vrijwillig hun biezen. Uit eigen wil, wat waarschijnlijk betekent dat er voorlopig niemand het huis uit zal worden gestemd. Maar daar zullen de kandidaten weinig bij stilstaan. Met tranen neemt iedereen afscheid van het trio.

Lees ook: de vier vrouwelijke Big Brother-kandidaten

Negatief sfeertje

Het grote vertrek is na aanleiding van de wens van Jowi. Hij gaf vrijdag al aan om te willen stoppen met het televisie programma. Hij voelt zich niet lekker in zijn vel in het huis, dus gaat hij weg. Jowi had verwacht diepe gesprekken en mooie connecties te kunnen maken in het spel. Maar de laatste tijd hing er eigenlijk alleen maar een flinke negatieve sfeer in het huis. Nathalie en Daniëlle volgen zijn voorbeeld. Is het dan echt zo ongezellig of is er toch iets anders aan de hand?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Op social media speculeert iedereen er lekker op los. Zagen de kandidaten de bui al hangen bijvoorbeeld? En zijn ze opgestapt om de eer aan zichzelf te houden in plaats van het huis uit gegooid te worden? We zullen het misschien nooit weten.  Voorlopig zijn er nog negen bewoners over in het huis, waarvan twee Nederlandse en zeven Vlaamse. De Nederlanders zijn daarmee flink in de minderheid. Maar of de strijd tussen de Nederlanders en Vlamingen daarmee al beslist is valt nog te bezien. Alles kan namelijk gebeuren in Big Brother.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.