De fietsbenen van Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zou jij ‘Mount Puck’ willen beklimmen?

Schaatsen en fietsen hebben twee dingen gemeen: het is ontzettend goed voor je spieren! Suzanne Schulting pronkt er regelmatig mee, maar ook wielrenster Puck Moonen kan er wat van! De blondine, die aan het zwembad ligt, is overduidelijk trots op haar getrainde verschijning!

Ze heeft haar indrukwekkende verschijning voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Mount Puck’. Wie zou deze berg ook graag eens beklimmen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!